Maymun Çiçeği tedbirleri hükümetin gündeminde! Cumhurbaşkanı Erdoğan kabineyi topluyor

Maymun Çiçeği tedbirleri hükümetin gündeminde! Cumhurbaşkanı Erdoğan kabineyi topluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahlat'ta kabineyi topluyor. Maymun çiçeği hükümetin gündeminde yer alacak.

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Cumhur İttifakı ve bakanlar Ahlat’ta bir araya gelecek. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılacak.

KABİNE TOPLANTISINDA ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİ BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine toplantısında, terörle mücadele operasyonları, ekonomideki gelişmeler ve İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü saldırılar önemli gündem maddeleri arasında yer alacak.

rnjeszczb0mol-a7mybzaq.webp

TERÖRLE MÜCADELE VE GÜVENLİK

Toplantıda, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terörle mücadele operasyonlarının son durumu değerlendirilecek. Bölgedeki güvenlik durumunun yanı sıra alınacak yeni tedbirler de masaya yatırılacak.

MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMALARI

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlamaları için Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ve yarın Ahlat ve Malazgirt’i ziyaret edecek. Erdoğan’a, önceki yıllarda olduğu gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de eşlik etmesi bekleniyor.

kapak-154115.jpg

GAZZE’DEKİ SON DURUM

İsrail’in Gazze’deki saldırıları toplantıda ele alınacak en önemli konulardan biri olacak. Ateşkes görüşmelerindeki son gelişmelerin değerlendirileceği toplantıda, uluslararası ve bölgesel durum da gündeme gelecek.

MAYMUN ÇİÇEĞİ TEDBİRLERİ GÜNDEMDE

Toplantıda ayrıca, maymun çiçeği virüsü ile ilgili mevcut durum ve alınan tedbirler de gözden geçirilecek. Bu bağlamda sağlık önlemleri ve güncel gelişmeler değerlendirilecek.

kabine-toplantisiaa-2271009.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.