McDonald's ofislerini tek tek kapatıyor: İşten çıkarmalar yolda

McDonald's ofislerini tek tek kapatıyor: İşten çıkarmalar yolda

Ünlü restoran zinciri olan McDonald's ABD'deki ofislerini tek tek kapatmaya başladı. Bununla birlikte, şirketin çalışanlarını işten çıkarmaya hazırlandığı belirtildi.

Wall Street Journal''da yer alan habere göre, ABD Chicago merkezli restoran zinciri olan McDonald''s, geçtiğimiz hafta ABD''deki çalışanlarına ve uluslararası personellerinin bazılarına e-posta gönderdi. Şirket, işçilerin pazartesi gününden çarşambaya kadar evden çalışmalarını istedi.

McDonald''s şirketi, çalışanlarından genel merkezde satıcılar ile birlikte yapılacak toplantıları ve diğer yüz yüze toplantıları iptal etmelerini istedi.

Şirketin çalışanlarına gönderdiği e-postada, verdiği önemli kararları 3 Nisan Pazartesi günü itibarıyla personellerine ileteceğini, fakat kaç çalışanın işten çıkarılacağına ilişkin bir bilgi olmayacağı ifade edildi.

OCAK AYINDA SİNYAL VERİLMİŞTİ

McDonald''s''ın yönetim kadrosundan üst yöneticisi olan Chris Kempczinski, ocak ayında bir açıklama yaparak şirket çalışanlarından bir kısmının işten çıkarılmasını planladıklarını belirtmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.