Meğer Alex de Souza Türkiye'ye bu yüzden geliyormuş

Meğer Alex de Souza Türkiye'ye bu yüzden geliyormuş

Fenerbahçe'nin efsanesi Alex de Souza geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda “Yuvama dönüyorum” diyerek Türkiye'ye geleceğini belirtmişti. Alex de Souza'nın Türkiye'ye geliş sebebi ise ortaya çıktı.

Fenerbahçe''nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza Türkiye''ye geliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Alex de Souza''nın Türkiye''ye geliş sebebi de belli oldu.

ALEX DE SOUZA: YUVAMA DÖNÜYORUM

Fenerbahçe''nin heykeli dikilen efsanesi Brezilyalı Alex de Souza''nın önceki gün Türk bayrağı kullanarak yaptığı "Yuvama dönüyorum" paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı. Birçok kişi Alex de Souza''nın Fenerbahçe''de göreve başlayacağını düşündü.

HAKAN BİLAL KUTLUALP SORDU

Alex de Souza''nın sarı lacivertlilere transferinde büyük rol oynayan Fenerbahçe''nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, paylaşımın nedenini Brezilyalı yıldıza sordu.

ALEX DE SOUZA: REKLAM İÇİN TÜRKİYE''Yİ ZİYARET EDECEĞİM

Alex de Souza, Kutlualp''e şu yanıtı verdi:

"Bir reklam işi için Türkiye''yi ziyaret edeceğim ve burada eski arkadaşlarımla buluşacağım."

Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo''nun 20 Yaş Altı Takımı''yla başladı. 45 yaşındaki Alex de Souza, bu sezon için Brezilya Serie B ekiplerinden Avai ile anlaşma sağladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.