Melih Gökçek “terbiyeni takın” demişti! Gülben Ergen o sözleri tekrar gündeme getirdi

Melih Gökçek “terbiyeni takın” demişti! Gülben Ergen o sözleri tekrar gündeme getirdi

FETÖ elebaşının ölümünün ardından Melih Gökçek’in eski sözleri akıllara geldi. Gökçek'in, ünlü sunucu Defne Joy Foster’a “Feto diyemezsin, terbiyeni takın” sözleri yeniden gündemde…

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Terörist Gülen’in ardından “Cehennem ateşin bol olsun” yorumları yapılırken, Defne Joy Foster hakkında söylenen sözler dikkat çekti.

images.jpg

Gülen’e ilk kez ‘FETO’ lakabıyla hitap eden Foster’ı o dönemde sert sözlerle eleştiren eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yeniden akıllara geldi. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Gökçek’in paylaşımlarını yeniden kendi sosyal medya hesabına taşıdı.

GÖKÇEK’İN TEPKİSİNİ GÜNDEME GETİRDİ

Şarkıcı Gülben Ergen'in sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti. Ergen, geçmişte Defne Joy Foster'ın Gülen'e "FETÖ" lakabıyla hitap etmesine tepki gösteren eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bir tweet'ini hatırlattı. Gökçek, o dönemde Foster'a "Terbiyeni takın, Gülen'e FETÖ diyemezsin, özür dile" şeklinde bir çıkışa imza atmıştı.

s-7221ecc44556c1eeab1cca12075044f9413bd0b8.jpg

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Gülben Ergen, bu eski yazışmayı hatırlatarak sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Ergen'in bu paylaşımı, sosyal medyada birçok kişi tarafından beğenilirken geniş bir etkileşim aldı ve yeniden gündeme oturdu. Bu gelişme, FETÖ elebaşının ölümüne yönelik sosyal medyadaki tepkiler ve yorumlarla birleşerek yoğun bir tartışma konusu haline geldi.

1200xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.