Meltem Miraloğlu hakkında çarpıcı iddia! Rehin tutuluyorum diye video yayınlamıştı

Meltem Miraloğlu hakkında çarpıcı iddia! Rehin tutuluyorum diye video yayınlamıştı

Hayat Devam Ediyor adlı diziyle adını duyuran, ancak ABD’liyle evlenerek Türkiye’den ayrılan Meltem Miraloğlu hakkında flaş iddia ortaya atıldı.

Meltem Miraloğlu, "Hayat Devam Ediyor" dizisi ile tanınmış ve ardından Amerika'ya yerleşmişti. 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük ABD'li Patrick Grady ile evlenen Miraloğlu, uzun süre bu evlilikle gündemde kaldı.

140464-esiyle-arasinda-48-yas-olan-meltem-miraloglu-amerika-da-rehin-tutuluyorum-670ec1f033c15.jpg

Geçtiğimiz gün yaptığı yardım çağrısında ABD'de rehin tutulduğunu ve kimliklerinin çalındığını iddia etmiş, Türkiye'ye girişinin engellendiğini belirtmişti. Miraloğlu, ABD vatandaşlığını alarak özgürlüğüne kavuşmak istediğini de dile getirmişti. Konuyla ilgili Onur Akay'dan yeni iddia geldi.

AMERİKALI İLE EVLENMİŞTİ

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenen Miraloğlu, yaş farkının fazla olmasından dolayı eleştiri almış, uzun süre konuşulmuştu. Türkiye’de dizi ve film tekliflerinin gelmemesinden ötürü ABD’ye yerleşen ünlü isim, geçtiğimiz gün bir sosyal medya videosu paylaşarak rehin kaldığını, Türkiye’ye dönüşünün engellendiğini söyleyerek yardım istemişti.

Konuşmasında oyuncu "Ben Meltem Miraloğlu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Diyarbakır’da doğdum. Çocukluğumdan beri ayrılmaz bir bütün olan tiyatro, sinema, dizi üçgenine emek vermekteyim. Başrolünü oynadığım dizi, sinema karakteriyle 13 ülkede her hafta milyonlar tarafından sürekli izlenme rekorları kırarak sanat dünyasında kendime yer buldum. Ben, bu konuşmayı basına röportajdan ziyade tüm televizyonlara suç duyurusunda bulunduğum için yaptığımı belirtmek isterim" ifadelerini kullanmıştı.

SINIR DIŞI EDİLDİ İDDİASI

Sanat camiasından Onur Akay, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Meltem Miraloğlu'nun Amerika'dan deport edildiğini öne sürdü. Bu iddia henüz doğrulanmış olmasa da Miraloğlu'nun yaşadığı zor durumlar ve yaptığı yardım çağrıları kamuoyunun dikkatini çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.