Memur olmak için büyük fırsat! 19 kamu kurumu on binlerce personel alımı yapıyor

Memur olmak için büyük fırsat! 19 kamu kurumu on binlerce personel alımı yapıyor

Memur olmak için büyük fırsat. 19 kamu kuruma 57.107 personel alımı gerçekleştirilecek.

Kamuya alınacak 57.107 personel alımı ile ilgili tüm ayrıntılar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kamuya, büro personeli, uzman yardımcısı, hemşire, öğretmen, mühendis gibi pozisyonlarda personel alımı yapılacak.

Picture background

Memur olmak isteyen adaylar için 19 kamu kurumunun personel alımı ilanı resmen yayımlandı. Kamuya en çok personel alımı uzman tabip ve sözleşmeli öğretmen pozisyonlarında yapılacak.

57.107 personel alımı lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından yapılacak olup, öğretmen, doktor, hemşire, uzman yardımcısı ve büro personeli gibi pozisyonları kapsıyor.

Picture background

19 kamu kuruluşu toplamda 57.107 personel alımı yapacak. Sağlık Bakanlığı, Eti Maden, Kişisel Verileri Koruma Kurumu, TÜRKŞEKER, TÜİK, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, TİKA, MEB, Tarsus Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Sayıştay, TÜBİTAK, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Üniversitesi, Türkiye Sağlık Enstitüleri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve MTA personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.