Merih Demiral ve Mert Günok arasındaki bu konuşma gündem oldu

Merih Demiral ve Mert Günok arasındaki bu konuşma gündem oldu

Millilerin Avusturya’yı eleyerek çeyrek finale yükseldiği maçın ardından Merih Demiral’ın Mert Günok’a sorduğu sordu kısa sürede viral oldu.

Dün gece tarih yazan A Milli Takımımız, Avusturya’yı 2-1’lik skorla eleyerek çeyrek final biletini havada kapmayı başardı.

Özellikle nefes kesen maçın son anında, millileri çeyrek finale taşıyan kurtarışı yapan tecrübeli kaleci Mert Günok’un yaptığı inanılmaz kurtarış tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.

Merih Demiral'dan Mert Günok'a: 'Oğlum Merto nasıl çıkardın lan, Allah çarpsın...' - Ekonomim

Çeyrek finale çıkmak için geri sayımda olduğumuz maçın son anlarında, Mert Günok ağlara gitmek üzere olan topu insanüstü bir refleks ile kurtarmayı başardı. Tribünde binler, televizyonları başındaki milyonlar bu kurtarış karşısında şaşkına döndü.

İZLE | Mert Günok'tan turu getiren kurtarış- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Maçın bitiş düdüğünün çalması çeyrek final biletini cebine koyan millilerden, Mert Günok ile Merih Demiral arasında sosyal medyada güden olan bir konuşma yaşandı.

Herkes Merih Demiral ve Mert Günok arasındaki diyaloğu konuşuyor: Oğlum Merto, nasıl çıkardın?

Millilerin 2 golünü atan Merih Demiral, yaptığı kurtarışlarla yalnızca golleri değil takımı da kurtaran mert Günok’a, maçın son saniyesindeki kurtarışı hakkında, “Oğlum Merto, nasıl çıkardın? Allah çarpsın…” İfadelerini kullandı. Merih Demiral’ın bu cümlesi sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.