Mersin'de 885 şahıs yakalandı

Mersin'de 885 şahıs yakalandı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, il genelinde gerçekleştirilen güvenlik operasyonlarının sonuçlarını açıkladı.

Vali Pehlivan başkanlığında düzenlenen İl Güvenlik, Asayiş Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı'nda yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar değerlendirildi.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı katıldı. Toplantıda, Mersin'in genel güvenlik durumu, yapılan operasyonlar ve suçla mücadele stratejileri ele alındı.

Vali Pehlivan, toplantıda yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Mersin’in huzur ve güvenliğini sağlamak için emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir.” Pehlivan, 24-30 Haziran tarihleri arasında yapılan çalışmalarda önemli sonuçlar elde edildiğini belirterek, çeşitli suçlardan aranan 885 şahsın yakalandığını açıkladı.

Bu süreçte, kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 885 kişinin yanı sıra, dolandırıcılık suçundan 273, hırsızlık suçundan 45, öldürme suçundan 1, cinsel suçlar kapsamında 2 ve yağma suçundan 8 kişinin yakalandığını ifade etti. Yakalanan şahısların adli makamlara teslim edildiğini ve ilgili suçlarla ilgili soruşturmaların devam ettiğini belirtti.

Vali Pehlivan, Mersin'in güvenliğinin sağlanması adına yapılan çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı ve halkın da güvenlikle ilgili konularda duyarlı olmalarını, herhangi bir şüpheli durumda yetkililere bildirimde bulunmalarını istedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.