Mert Başaran az para ile çok kazanmanın sırrını verdi: Bunu yapan pişman olmadı

Mert Başaran az para ile çok kazanmanın sırrını verdi: Bunu yapan pişman olmadı

Mert Başaran, birikim konusunda yeni videosunda az para ile çok kazanmanın sırrını açıkladı.

Pek çok yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarında biriktirerek değerlendiriyor. Ancak birikim yapmayan kişi sayısı da oldukça fazla ünlü ekonomist Mert Başaran, birikim konusunda yeni videosunda az para ile çok kazanmanın sırrını açıkladı.

BAŞARAN: İŞ İNSANLARI DA BENİM ANLATTIKLARIMI DOĞRULUYOR

Ünlü ekonomist Mert Başaran YouTube kanalında küçük yatırımcılara seslendi. Başaran, “Arkadaşlar küçük paraların damlaya damlaya göl olduğunu, bireysel emeklilik, fon veya altın olsun bunlar ile bir şey sahibi olacağını her defasında anlatıyorum. Bunu eleştireni anlamıyorum. Pek çok iş insanı dediklerimin yüzde yüz doğru olduğunu belirtiyor. Paranın tasarruf ile büyüdüğünü sonra belli bir büyüklüğe gelmenin ardından bir şeyler yapacağını konuştuğum iş adamları belirtti” dedi.

dolar-tl-2.jpg

“AZ PARA İLE YATIRIM YAPARAK BURALARA GELDİLER”

Başaran, az para ile çok kazananları ise şu şekilde açıkladı:

“Arkadaşlar sıfırı bin ile çarparsanız sıfırdır. Ancak biri bin ile çarparsanız da bin de olabilir. Hayat bir denklem siz o parayı biriktirin bir yerde karşınıza çıkar. Lükse gösterişe değil, az para ile yatırım yaparak adamlar buralara geldi”

dolar-tl.jpg

YATIRIM NEDİR?

Gelecekte gelir elde etmek veya sermaye artışı sağlamak hedefiyle pek çok kişi para veya diğer finansal kaynaklarını belirli araçlarda değerlendiriyor. Ancak bunun yaparken hem kaybetme hem de kazanma riski de doğal olarak içerir. Herhangi bir yatırımın değerinin zamanla düşme olasılığı vardır. Bu yüzden, yatırım yapmadan önce risk toleransınızı, hedeflerinizi ve yatırım sürenizi dikkatlice göz önünde bulundurulması gerekir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.