Mert Başaran: Bunu yapan rekor kazanacak

Mert Başaran: Bunu yapan rekor kazanacak

Mert Başaran, ne altın ne de dolar diyerek çok kazandıran yatırımın püf noktasını açıkladı.

Ünlü ekonomist Mert Başaran, ne altın ne de dolar diyerek çok kazandıran yatırımın püf noktasını açıkladı. Başaran, tasarrufu işaret ederek “10 ile 20 yıl arasında planlama ile emekli olma ihtimalin bile var” dedi.

TASARRUF ÖNEMLİ

Bir bireyin veya ailenin gelecekte yapacakları harcamalar için para biriktirmesi veya mevcut kaynaklarını dikkatli bir şekilde kullanmak amacıyla tasarruf yapar. Bu birikim, yeni yatırımlar yapmak veya acil durumlar için güvence sağlamak amacıyla bankada veya faiz getiren diğer yatırım araçlarında değerlendiriliyor.

dolar-tl-2.jpg

BAŞARAN: ÇOK KAZANABİLİRSİN

Ünlü ekonomist Mert Başaran yatırım yapan milyonlarca kişiye tavsiyede bulunarak rekor kazancı açıkladı. Başaran, “Bir şeyinizi değiştirmeniz lazım, gökten para yağmaz. Örneğin o saatti kullanmayacaksın, bunları yapıp parayı da şuraya koyarsan; toprak, hisse senedi de olabilir. 10 ile 20 yıl arasında planlama ile çok kazanabilir, hatta emekli olma ihtimalin bile var” dedi.

dikkat-bankalarin-mevduat-faiz-o.jpg

YATIRIM RİSKLİ Mİ?

Yatırım, genellikle belli bir risk barındırır, bu noktada her yatırım aracı, hisse senetleri, fonlar veya tahviller gibi, farklı risk seviyeleri bulunuyor. Örneğin, hisse senedi yatırımları daha yüksek bir risk ve volatilite taşırken, risksiz yatırım araçları daha düşük riskle sabit getiri de sağlayabilir. Yatırımlarınızı yapmadan önce her yatırım aracının risklerini bilinmesi gerekiyor. Bu nedenle, doğru bilgiye sahip olmak ve dikkatli bir araştırma yapmak önemli.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.