Mert Başaran sigarayı bırakarak zengin olmanın yolunu açıkladı: Çok para kazandıracak

Mert Başaran sigarayı bırakarak zengin olmanın yolunu açıkladı: Çok para kazandıracak

Ünlü ekonomist Mert Başaran, 30 ila 35 yıl boyunca sigara yerine o yatırımı işaret ederek çok para kazandıracağını söyledi.

Gelecekte gelir elde etmek veya sermaye artışı sağlamak hedefiyle pek çok kişi eldeki birikimini yatırım araçlarında değerlendirir. Ancak yatırım yaparken uzun vade de önemli. Ünlü ekonomist Mert Başaran’da 30 ila 35 yıl boyunca sigara yerine altına yatırsaydı çok para kazanacağını söyledi.

Bazı kişiler, gelecekteki ihtiyaçları veya hedefleri için para biriktir. Ancak bunun tam tersi durumu da yaşanıyor. Tasarruf konusu çoğu uzman ekonomist tarafından üstüne basılarak belirtiliyor.

dolar-tl.jpg

ÇOK KAZANDIRABİLİR

Eldeki birikimi farklı yatırım araçlarına yönlendirerek saklanabilir ve uzun zamanda çok para kazandırabilir. Tasarruf, finansal güvenlik sağlamaya, gelecekteki harcamalar için hazırlık yapmaya ve yatırım yaparak para kazandırmayı sağlar.

dolar-tl-haftaya-nasil-basladi.jpg

BAŞARAN: 550 BİN DOLAR OLACAKTI

Ünlü ekonomist Mert Başaran, birikim yaparak nasıl çok para kazanılacağını açıkladı. Başaran, “30 ile 35 yıl boyunca bir genç sigara parasını sadece altına yatırsaydı, 50 bin doları 550 bin dolar olacaktı. Ancak siz 58 yaşında o zararlı ürünü kullanarak şu an kirada oturuyorsanız veya fakirseniz bu fakirlik sizin seçiminiz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.