Metin Akpınar’dan yine evlilik dışı çocuk şoku! Manevi tazminat davası açtı

Metin Akpınar’dan yine evlilik dışı çocuk şoku! Manevi tazminat davası açtı

Şarkıcı Onur Akay, usta oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı bir çocuğu daha olduğunu iddia etmişti. Metin Akpınar iddialar karşısında harekete geçti, mahkemeye koştu.

Usta oyuncu Metin Akpınar, "Evlilik dışı bir oğlu var" iddiasında bulunan şarkıcı Onur Akay'a 1 TL'lık manevi tazminat davası açtı.

Metin Akpınar’ın avukatları, mahkemeye sundukları dilekçede, müvekkillerinin kişilik haklarının, şöhretinin ve itibarının zedelendiği gerekçesiyle 1 TL’lik sembolik tazminat talebinde bulundu. İstanbul 28. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde ikinci celsesi görülen dava, 10 Ekim 2024 tarihine ertelendi.

oglu-oldugunu-iddia-etmisti-metin-akpinar-dan-dava-1202923.jpg

Usta oyuncu Metin Akpınar, şarkıcı Onur Akay'ın "Evlilik dışı bir oğlu var" iddiaları karşısında harekete geçerek manevi tazminat davası açtı.

Metin Akpınar’ın avukatları, Onur Akay’ın iddialarının müvekkillerinin kişilik haklarını, şöhretini ve itibarını zedelediği gerekçesiyle sembolik olarak 1 TL’lik tazminat talebinde bulundular. Dava, İstanbul 28. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülmeye devam ediyor ve ikinci celsesi 10 Ekim 2024 tarihine ertelendi.2024/04/18/metin-akppinarkjxdg.jpg

"BEN BU DAVAYI KAZANIRSAM..."

Sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştiren Onur Akay şunları söyledi:

- Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Metin Akpınar, İstanbul Anadolu 28. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde, bana 1 TL’lik manevi tazminat davası açmış!

- Tebligat tarafıma henüz yeni ulaştı. Çok değerli avukatım Hilmiye Arslan Tan’a, dava konusu ile ilgili kaynaklarımı aktardım ve dava için gerekli hazırlıklara başladık.

- 1 TL’lik manevi tazminat davaları, genellikle davacı tarafından itibarını korumak, haksızlığa dikkat çekmek ya da kamuoyuna bir mesaj vermek amacıyla açılır. Yani bu tür davalar bir nevi davacının tatmin davalarıdır.

- Metin Akpınar’ın tarafıma açtığı bu davayı ben kazanırsam, 26 yıllık yazarlık kariyerimin itibarını korumak için, bu sefer ben Metin Akpınar beyefendiye 1TL’lik karşı manevi tazminat davası açacağım.

39 YAŞINDA OĞLU BULUNDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Onur Akay, usta oyuncu Metin Akpınar hakkında çarpıcı iddialarda bulunarak Akpınar'ın 1984 doğumlu bir oğlunun olduğunu ve bu bilginin yıllardır yakın çevresinde konuşulduğunu ileri sürdü. Akay, şu anda 39 yaşında olan oğlunun Almanya’da yaşadığını ve göbek adının "Metin" olduğunu belirtti. Ayrıca Akpınar’ın bu durumdan haberdar olduğunu ancak eşinin, Göksel Özdoğdu Akpınar’ın bu bilgiyi kendi yazısından öğreneceğini iddia etti.

Metin Akpınar'ın daha önce de Suphiye Orancı ile evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, yıllar sonra sanatçının babası olduğunu ispat etmişti. Bu iddialar sonrası Metin Akpınar, Onur Akay’a karşı sembolik olarak 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.