Metin Arolat'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu! Ünlü isimler dostunu unutmadı

Metin Arolat'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu! Ünlü isimler dostunu unutmadı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Şarkıcının cenazesine ünlü isimler akın etti.

Sahne aldığı mekanda şarkı söylediği esnada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şarkıcı Metin Arolat için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni gerçekleştirildi. 52 yaşındaki Arolat’ın cenazesinde sanatçı arkadaşları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz ve Demet Sağıroğlu gibi birçok ünlü isim yer aldı.

Törende, Arolat’ın yapımcı arkadaşı İzzet Öz de hazır bulundu. Aile yakınları ve sevenleri, Arolat’ı son yolculuğunda yalnız bırakmazken, taziyeleri Arolat’ın ablası Fatoş Alkan kabul etti.

istanbul-sarkici-metin-arolat-icin-tes-401762-111547.jpg

Duygusal anların yaşandığı törende, Demet Akalın açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada, "Anlamıyorum yani biz sanatçılarda da herhalde bir geri zekalılık mı var nedir yani? O kadar lüzumsuz şey yazıyoruz isteğe yazsana oraya hemşire, doktor... " dedi.

İddialar arasında yer alan ihmal ve diyet konularına da değinen Akalın, "Valla yemin ediyorum valla onla alakalı mı diye sordum ama o hep diyetteydi. Hep biz konuşurduk. Belki diyorum hastaneye yetişse orada bir şey müdahale edilse... Belki evde yalnız uykusunda ölecekti bilemezsin orası Allah'ın bileceği şey. İnsan yakıştıramıyor" diyerek duygularını dile getirdi.

istanbul-sarkici-metin-arolat-icin-tes-401761-111547.jpg

istanbul-sarkici-metin-arolat-icin-tes-401760-111547.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.