Metin Arolat’ın ölümünde dikkat çeken iddia! 20 yıllık sahne arkadaşı açıkladı

Metin Arolat’ın ölümünde dikkat çeken iddia! 20 yıllık sahne arkadaşı açıkladı

Ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın ölümünün üzerine 20 yıllık arkadaşından çarpıcı bir iddia geldi.

Ünlü şarkıcı Metin Arolat, geçtiğimiz akşam sahne aldığı mekanda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Arolat’ın ani vefatı sanat dünyasında büyük üzüntü yaratırken, sanatçı için dün Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene birçok ünlü isim katıldı; Ömer Barış Kılıç, Sevda Demirel, Bekir Aksoy, Esra Erol, Nilgün Belgün, Gülşen ve Demet Sağıroğlu da katılımcılar arasındaydı.

metin-arolatin-olumunde-arkadasindan-carpici-iddia-kimsenin-bilmedigi-noktaya-dikkat-cekti-17270749607936-4.jpg

20 YILLIK ARKADAŞINDAN İDDİA

Törende Arolat’ın 20 yıllık sahne arkadaşı Kaan Öztürk, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öztürk, Arolat'ın vefatından kısa bir süre önce evde sağlık hizmeti kapsamında enerji verici bir serum takviyesi aldığını ve bunun kalp krizini tetiklemiş olabileceğini öne sürdü. Bu durumun araştırılması gerektiğini belirten Öztürk, olayın daha fazla incelenmesi gerektiğini vurguladı.

Arolat, İstanbul Kozyatağı’nda sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek 52 yaşında hayata veda etmişti.

ÖLÜM SEBEBİ TAKVİYE SERUM MU?

Ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın ani ölümü sonrası sahne arkadaşı Kaan Öztürk, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Magazin Burada'da yer alan habere göre, Öztürk, Arolat’ın hayatını kaybettiği gün kendini kötü hissettiği için enerji verici bir serum takviyesi aldığını ve bu durumun kalp krizini tetikleyebileceğini iddia etti.

metin-arolatin-olumunde-arkadasindan-carpici-iddia-kimsenin-bilmedigi-noktaya-dikkat-cekti-1727074960159-1.jpg

Öztürk, şunları söyledi:

“Biz Metin’le yaklaşık 20 yıldır aynı mekanda farklı günlerde program yapıyoruz. Çok öyle sporunda, sağlığında bir adam değildi ama hayatını kaybettiği gün eve gelip enerji vermesi için serum takmışlar. İçeriğini bilmiyorum. Eve geliyorlar, bir serum takıyorlar, sen o gün nasıl hissediyorsan kendini vitaminler, mineraller bir şeyler koyuyorlar. O gün bunu yaptırdığını bize söyledi. ‘İyi hissetmiyorum kendimi, o yüzden böyle bir şey yaptırdım’ dedi, o gazla çıktı sahneye. Şarkı söylerken düştü adam. Sağlık hizmeti adı altında ne olduğu belli olmayan bir sürü hizmet veriliyor. Bunun araştırılması lazım. Bir insan şarkı söyleyebilecek kadar iyiyken birden yere düşüp kalp krizi geçirmesi ne kadar olasılıktır bilmiyorum. Masaj da yapıldı, buna rağmen geri dönmedi. Demek ki çok ciddi bir problem yaşadı.”

AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLECEK

Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda sahne aldığı sırada fenalaşarak 52 yaşında hayatını kaybetmişti. Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri Arolat’ın ablası Fatoş Alkan kabul etti. Arolat, İzmir'deki aile kabristanına defnedilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.