Metin Arolat’ın ölümüyle ilgili kan donduran iddia! Tek paylaşımla yer yerinden oynadı

Metin Arolat’ın ölümüyle ilgili kan donduran iddia! Tek paylaşımla yer yerinden oynadı

Sahnede ani ölümüyle sanat camiasını yasa boğan Metin Arolat'ın ölümünün ardından, o anlara tanıklık eden seyircilerden birinin paylaşımı olay oldu. "Her şey farklı olabilirdi" diyerek paylaştı.

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat'ın ani ölümü, hayranlarını ve sanat camiasını derin bir yasa boğdu. 52 yaşındaki Arolat, İstanbul Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. 90'lı ve 2000'li yıllarda popüler şarkılara imza atan Arolat, performansına ara verdikten sonra sahneye geri döndüğünde ilk şarkısını söylediği anda yere yığıldı. Uzun süren müdahalelere rağmen Arolat kurtarılamadı. Güvenlik kameralarına, Arolat’a kalp masajı yapıldığı anlar da yansıdı.

meting.webp

İDDİA KAN DONDURDU

Metin Arolat’ın ölümünün ardından ortaya atılan bir iddia ise büyük yankı uyandırdı. O gece ünlü şarkıcıyı dinlemek için otelde bulunan bir hayranı, otelde doktor bulunmadığını ve ambulansın gelmesi için yarım saat beklendiğini öne sürdü. Bu paylaşım, ihmal olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi ve Arolat'ın ölümüne dair tartışmalar başlattı.

metin.webp

"ÖLÜM DİYETİNİ KALBİ KALDIRMADI" DEMİŞTİ

Sanatçı Demet Sağıroğlu, yakın arkadaşı Metin Arolat’ın ani ölüm haberini aldıktan sonra hastaneye gitmiş ve gazetecilere duygusal bir açıklama yapmıştı. Sağıroğlu, "Çok yakın arkadaşımdı, çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı," ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.

metinnn.webp

Metin Arolat'ın cenazesinin yarın Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından İzmir’e götürülerek defnedileceği bilgisi edinildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.