Metin Şentürk'ün lüks villası icradan satışta. Bedeli dudak uçuklattı

Metin Şentürk'ün lüks villası icradan satışta. Bedeli dudak uçuklattı

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk lüks villası icradan satışa çıktı.

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ün Emirgan'da bulunan lüks villası, eski eşi Fulya Kalkavan'ın alacaklı olduğu bir durum nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.

Villanın satışı, önümüzdeki iki gün içinde gerçekleştirilecek ve muhammen bedeli 62 milyon TL olarak belirlendi.

5bfd1cd767b0a80e80d14722.webpMetin Şentürk ve Fulya Kalkavan, 2006 yılında evlendiler ancak bir süre sonra anlaşmazlıklar yaşayarak boşandılar. Boşanma sürecinde mahkeme, Şentürk'e 150 bin lira tazminat ve aylık 5 bin lira yoksulluk nafakası ödenmesine hükmetmişti. Şentürk, nafaka ödememek için Yargıtay'a başvurmuş ve bu konuda lehine karar çıkmıştı.

Ancak Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten alacaklarını tahsil edemeyince mahkemeye yeni bir dava açtı. Mahkeme, Şentürk'ün 4 milyon 337 bin 793 lira katılma alacağını 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte ödemesine karar verdi.

metinsenturk-qr5b-cover.jpgAlacakları tahsil edemeyen Kalkavan, Şentürk'ün Emirgan'daki villasına haciz gönderdi ve bu villa icra yoluyla satışa çıkarıldı.

4444411111-ze6r.webpİstanbul Gayrimenkul Satış İcra Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Mirgün Mahallesi'nde bulunan villa için 11 Temmuz 2024 tarihinde açık artırma usulüyle satış yapılacağı belirtildi. Villanın ihale başlangıç fiyatı 31 milyon 25 bin lira olarak belirlendi.

01-m2kz.webpÖte yandan, bir bilirkişinin raporuna göre villanın gerçek değeri 106 milyon TL olarak tespit edilmişti. Ancak icra müdürlüğü tarafından belirlenen muhammen bedel 62 milyon TL olarak açıklandı.

0321-iyzi.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.