Migros iki dev zincir marketi satın aldı! 26 şubesi vardı

Migros iki dev zincir marketi satın aldı! 26 şubesi vardı

Ülke genelinde 3 binden fazla şubesi olan Migros, rakibi olan iki orta ölçekli market zincirini satın alarak bünyesine dahil etti.

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden Migros, Ege Bölgesi'ndeki büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir adım attı.

İzmir merkezli üretim yapan ve Ege Bölgesi'nde 26 şubesi bulunan Hobi Parfümeri'ni satın alan Migros, bu hamle ile kozmetik sektöründeki varlığını da güçlendirmeyi hedefliyor.

Picture background

1988 yılından beri İzmir'de faaliyet gösteren Hobi Parfümeri'nin mağaza ve tüm ürünleri, Rekabet Kurumu'nun onayının ardından Migros'un envanterine geçti.

Dev marketler zinciri Migros, İstanbul ve Konya’da faaliyet gösteren market zinciri Kent Gross’un 6 şubesini satın almak için 3 Ocak 2024'te Rekabet Kurumu'na başvurmuştu.

45.jpg

Rekabet Kurumu bu başvuruyla ilgili yaptığı yeni açıklama ile satışa onay verdiğini duyurdu.

Rakabet Kurumu'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada "Fatih Özbabacan Gıda Dış Tic. Ltd. Şti.nin Konya’da bulunan altı adet mağazasının kiracılık haklarının ve sabit kıymetlerinin, Migros Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi" ifadeleri kullanıldı.

DRM KENT GROSS VATAN ŞUBE – Akdeniz Toros Ürünleri Satış Noktaları

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.