Mika Raun öldüresiye dövüldü! Kanlar içinde kaldı

Mika Raun öldüresiye dövüldü! Kanlar içinde kaldı

Sosyal medya fenomeni Mika Raun, fena halde dövüldü. Yüzünden kanlar akan videosu şoke etti. Raun detayları daha sonra açıkladı.

Mika Raun, erkek arkadaşıyla birlikte saldırıya uğradıklarını öne sürdüğü bir video paylaştı. Yüzünden kanlar akarken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Mika Raun, “Resmen öldüresiye dövüldüm, ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken” ifadelerini kullandı.

63568a3fc03c0e4570f24bf5.webp

SOSYAL MEDYA FENOMENİ MİKA RAUN SALDIRIYA UĞRADI

Sosyal medya fenomeni Mika Raun, sosyal medya hesabından geçirdiği talihsiz bir olayı duyurdu. Raun'un paylaşımında sağ gözünde kan olduğu görüldü ve erkek arkadaşının da ağır şekilde darp edildiğini belirtti. Bu üzücü olay, Mika Raun'un takipçileri ve genel olarak sosyal medya kullanıcıları arasında büyük endişe ve tepki yarattı.

1632260-fenomen-mika-raun-un-pozlari-elestirilerin-odagi-oldu-64cb994aef17c.jpg

“DEFALARCA VURDULAR”

Cinsiyet değişimi sürecini sosyal medya üzerinden paylaşarak büyük değişimi çok konuşulan sosyal medya fenomeni Mika Raun, saldırıya uğradığını öne sürdüğü videosuyla gündeme geldi. Raun, yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

“Resmen ben ve erkek arkadaşıma saldırdılar... Resmen öldüresiye dövüldüm... Ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken. Ve benim erkek arkadaşım tek başına bu insanların karşısında durmaya çalıştı. O kadar korkunçtu ki... Resmen dakikalarca saldırıya uğradık. Hastaneye götürülüyorum.”

allahim-seni-basimda-eksik-etmesin-seni-cok-seviyorum-kocamm.jpg

CİNSİYET DEĞİŞTİRME AMELİYATI OLMUŞTU

Mika Raun, çektiği videolar ve danslarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyordu. Tayland'a giderek cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Raun, ayrıca çeşitli estetik operasyonlarla görünümünü tamamen değiştirmişti. Bu büyük değişim, onun sosyal medyada daha da tanınmasını sağlamış ve paylaşımlarıyla geniş bir takipçi kitlesi edinmişti. Mika Raun'un cesur adımları ve dönüşümü, onu bir sosyal medya fenomeni haline getirdi.

SEBEBİNİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE AÇIKLADI

Sosyal medya fenomeni, korku dolu anları detayıyla anlattı. Instagram üzerinden paylaştığı videoda, markette başlarına gelen olayı gözyaşları içinde anlatan Raun, "Şu açıklamayı dahi yapmak istemiyorum. Artık markete bile girebileceğimi düşünmüyorum," diyerek başladığı sözlerinin devamında, erkek arkadaşı Batu, annesi ve kız kardeşi ile markete gittiklerini ve orada bir kişinin gizlice fotoğraf çektiğini fark ettiklerini belirtti.

Batu ve kız kardeşinin bu kişiyle konuşmaya gitmesine rağmen adamın fotoğraf çekmediğini inkar ettiğini söyledi. Raun, "Kamera kayıtları vardır dedim ve adam fotoğrafları silmeye başladı," dedikten sonra durumun daha da kötüleştiğini ve yedi-sekiz kişinin fiziksel saldırısına uğradığını aktardı. Bu olayın etkisiyle oldukça duygusal olan Raun, videoda gözyaşlarını tutamadı.

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.