Mini Cooper yeni elektrikli modelini dev kampanyası ile Türkiye'ye getiriyor

Mini Cooper yeni elektrikli modelini dev kampanyası ile Türkiye'ye getiriyor

Mini, hızla gelişen otomotiv teknolojisinden faydalanmak ve sıfır elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için bombayı patlattı. İşte Mını’nın sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyenleri cezbedecek haberi...

İngiliz efsanesi Mini, hızla gelişen elektrikli araç teknolojisini entegre ettiği modelini Türkiye’de satışa sunmak için bir karar aldı. Mini gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda, yeni modelini dikkat çekici bir kampanya ile satışa sunma kararı aldı.

Bu araştırma neticesinde Mini, son teknoloji ile ürettiği ‘Mını Electrıc’ modelini Türkiye’de bir kampanya ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Araç, tek versiyonu olan ‘MINI COOPER SE’ versiyonu ile satılacak.

Son teknoloji ile üretilen bu aracın kampanyalı bir şekilde sunulacak olmasının asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve sıfır kilometre elektrikli araç sahibi olmak isteyenleri en uygun yoldan araç sahibi yapmak.

Şirketin Türkiye pazarına bu model ile giriş yapma kararı, sıfır kilometre elektrikli bir araç sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir.

Şu anda ön sipariş verebileceğiniz aracı almak için şirket, kampanyası kapsamında 290 bin TL 12 ay vadeli bir kredi desteği de sunmakta. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için Mini’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

MINI COOPER SE FİYAT VE ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.