Minibüs ile motosiklet çarpıştı! 1 kişi hayatını kaybetti

Minibüs ile motosiklet çarpıştı! 1 kişi hayatını kaybetti

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde minibüs ile motosiklet çarpıştı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dün gece minibüs ile motosikletin karıştığı bir kaza meydana geldi. Kazada, minibüsün önünde yaklaşık 30 metre sürüklenen 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Genç motosiklet tutkunu, sosyal medya hesabında paylaştığı motosiklet üzerinde çekilmiş fotoğrafları ve klarnet çaldığı videolarıyla hatırlanacak.

Kaza, dün gece Korucuk Mahallesi Cevatuncuoğlu Caddesi'nde yaşandı. 19 yaşındaki Mehmet Ali Çetinel'in kullandığı 54 AKH 644 plakalı motosiklet ile plakası henüz belirlenemeyen Ö.B.'nin sürücülüğündeki Ford marka minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüsün önünde yaklaşık 30 metre sürüklenen ve ağır yaralanan Çetinel, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Hayatını kaybeden genç motosiklet tutkunu, sosyal medya hesabında motosiklet üzerinde çekilmiş fotoğrafları ve klarnet çaldığı paylaşımlarıyla hatırlanacak. Mehmet Ali Çetinel'in cenazesi, Adapazarı Korucuk Mahallesi Toki Numan Yazıcı Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Adapazarı Emirsultan Mezarlığı'na defnedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.