Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı

Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı

Akşehir'de motosiklet hırsızlığı operasyonu düzenlendi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı olayında, polis ekipleri başarılı bir operasyon gerçekleştirerek çalınan motosikleti sahibine teslim etti ve 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Perşembe Pazarı'na motosikletiyle alışverişe gelen Ö.K., aracını park edip alışverişini tamamladıktan sonra motosikletini bulamayınca durumu hemen polise bildirdi. Akşehir Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran Ö.K., motosikletinin çalındığını beyan etti.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından hızla harekete geçerek güvenlik kameralarını inceledi ve araştırma başlattı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda motosikleti çalan 2 şüpheli, E.T. ve M.A. isimli şahıslar tespit edildi.

Asayiş ekipleri, şüphelilerin kimlik ve adres bilgilerini belirledikten sonra operasyon düzenledi. E.T. isimli şüpheliyi gözaltına alarak ifadesini aldılar. Yapılan soruşturma neticesinde, E.T.'nin motosikleti M.A.'ya sattığı tespit edildi. M.A. da bu bilgiler doğrultusunda gözaltına alındı.

Asayiş ekipleri, M.A.'dan alınan çalıntı motosikleti sahibi Ö.K.'ya teslim etti. Ö.K. ise emniyet birimlerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.