Motosiklet yayaların arasına daldı: 3 kişi yaralandı

Motosiklet yayaların arasına daldı: 3 kişi yaralandı

Bartın'ın Karaköy Mahallesi'nde, hızla seyreden bir motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan 2 yayaya çarptı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kazada, 3 kişi yaralandı.

Olayda, biri kadın, biri erkek olmak üzere 2 yayalı, yolun sağ tarafına bakarak araç gelmediğini gördükten sonra karşıya geçmeye başladı.

Bu sırada hızla gelen motosiklet sürücüsü, ani bir şekilde yayaları fark ederek manevra yapmaya çalıştı. Ancak motosiklet devrildi ve yayaların üzerine sürüklendi.

Motosikletin çarpması sonucunda yayalardan biri hafif yaralanırken, diğeri ise yere düşerek daha ciddi şekilde yaralandı.

Kazayı gören çevredeki insanlar hemen yardıma koştu. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından motosiklet sürücüsü ve hafif yaralanan erkek yayın taburcu edildiği belirtildi.

Olayla ilgili olarak çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu iddia edildi. Emniyet birimleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.