Motosikletleri ile gezmeye çıkan 4 arkadaştan 1'i öldü 3'ü yaralı

Motosikletleri ile gezmeye çıkan 4 arkadaştan 1'i öldü 3'ü yaralı

Bursa Karayolunda gerçekleşen kazada, 2 motosiklet ile gezmeye çıkan 4 arkadaştan 1'i öldü 3'ü yaralandı.

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında, Bursa-Yalova kara yolu Orhangazi ilçesi Süpürgelik mevkisinde meydana geldi. Yalova'dan Orhangazi istikametine seyir halinde motosikletin sürücüsü Seyit Ali İ. ile diğer bir motosiklet sürücüsü olan İlker Yasin Tunç, önlerinde seyreden 40 yaşındaki Mehmet Remzi B. yönetimindeki TIR'ı sollarken kontrolü kaybetmeleriyle birbirine çarptı.

tiri-sollarken-2-motosiklet-carpisti-yasin-oldu-3-arkadasi-yarali-8890-dhaphoto5.jpgİlker Yasin Tunç idaresindeki motosiklet yol ortasına savrulurken, Seyit Ali İ.'nin kullandığı motosiklet, TIR ile bariyer arasına sıkıştı. TIR'ın altında kalan motosiklet sürücü Tunç, yola savrulan diğer sürücü Seyit Ali İ. ile arkalarında yolcu olan 17 yaşındaki Emirhan D. ve 15 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmet Alhamo Alshı yaralandı.

Yoldaki diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. TIR'ın altından çıkarılan İlker Yasin Tunç ile diğer yaralılar ambulanslarla sevk edildikleri Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Durumu ağır olan İlker Yasin Tunç, buradaki müdahalesinin ardından sevk edildiği Bursa Şehir Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarmanın soruşturma başlattığı kazaya karışan 2 motosikletteki 4 kişinin arkadaş oldukları ve gezmeye çıktıkları öğrenildi.

tiri-sollarken-2-motosiklet-carpisti-yasin-oldu-3-arkadasi-yarali-8890-dhaphoto3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.