Mourinho lige galibiyetle başladı

Mourinho lige galibiyetle başladı

Fenerbahçe, yeni sezonuna galibiyetle başladı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in yeni sezonuna galibiyetle başladı. Sarı-lacivertliler, Ülker Stadyumu'nda ağırladığı Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın tek golünü 34. dakikada Edin Dzeko kaydetti.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, etkili bir oyun sergileyerek karşılaşmaya üstün başladı. Özellikle ilk yarıda rakip kalede etkili olan sarı-lacivertliler, 34. dakikada gol sevinci yaşadı. Allan Saint-Maximin'in ortasında topla buluşan Edin Dzeko, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu gol, Bosna Hersekli yıldızın bu sezonki 4. resmi maçında attığı 5. gol oldu.

aa-20240810-35374335-35374323-fenerbahce-adana-demirspor.jpg

SAİNT-MAXİMİN ETKİLEYİCİ BAŞLANGIÇ YAPTI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, ilk lig maçına ilk 11'de başlayarak etkili bir performans sergiledi. Fransız kanat oyuncusu, özellikle ilk yarıda rakip savunmayı zorladı ve Dzeko'nun golünde asist yaptı.

aa-20240810-35373698-35373695-fenerbahce-adana-demirspor.jpg

YENİ TRANSFERLER İLK KEZ FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin diğer yeni transferleri Youssef En-Nesyri ve Oğuz Aydın da maçta forma şansı buldu. En-Nesyri, 76. dakikada Dzeko'nun yerine oyuna girerken, Oğuz Aydın ise 90. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna dahil oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.