Mourinho yıldız oyuncunun kalemini kırdı

Mourinho yıldız oyuncunun kalemini kırdı

Takımın başına geçen dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu hakkında kararını açıklayacak.

Sezonun sona ermesiyle birlikte teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinyo’yu takımın başına geçirdi.

Picture background

Sarı lacivertliler, Ülker Stadı'nda yaklaşık 30 bin Fenerbahçe taraftarının önünde düzenlenen imza töreninde tecrübeli teknik adamla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'nin kampına saatler kala dikkat çeken paylaşım- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Jose Mourinho döneminin resmen başlamasının ardından transfer çalışmaları da hız kazandı. Yaz transfer döneminin resmen başlamasıyla girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe'de yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de merak konusu.

Fenerbahçe’de geleceği en çok merak edilen isimlerden biriyse Cengiz Ünder oldu. Jose Mourinho, Roma’nın başına gelir gelmez Cengiz Ünder’in kalemini kırmıştı.

Cengiz Ünder - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Yıldız oyuncu, yine aynı senaryoyla karşı karşıya kalabilir. Bu sebepten dolayı Ünder’in tedirgin olduğu ve Mourinho'yla bir toplantı yapacağı öğrenildi. Toplantıdan çıkacak sonuç Cengiz'in Fenerbahçe’deki akıbetini belirleyecek.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı salladı! - Fener Alayı

Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 9 maça çıktı. 26 yaşındaki futbolcu, 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.