MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu

MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu

MSÜ sonuçları için heyecanlı heyecanlı bekleyiş devam ediyor. ÖSYM tarafından 2 Nisan yapılan Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

ÖSYM tarafından 2 Nisan yapılan Milli Savunma Üniversitesi sınavına giren adaylar sonuçlar için gözlerini ösym.gov.tr adresine çevirdi.

Nisan ayının ilk günlerinde uygulanan MSÜ 2023''ün sınav soruları ve cevapları geçtiğimiz günlerde erişime açılmıştı.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonrasında MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih gündeme geldi. ÖSYM''nin 2023 sınav takvimi ile sonuç açıklanma tarihi duyuruldu.

2 Nisan Pazar tarihinde uygulanan sınav ile binlerce adayın TSK bünyesinde komutan olma hayali gerçekleşecek. Sınavda ter döken adaylar tarafından en çok sorgulanan konulardan biri ise sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih oldu. ÖSYM tarafından MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi açıkladı.

MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM''nin 2023 sınav takviminde belli oldu. Buna göre, MSÜ sonuçları 27 Nisan tarihinde erişime açılacak. MSÜ sınav sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı belli olmamakla beraber öğle saatlerinde açıklanması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.