Müge Anlı Narin cinayetiyle ilgili ateş püskürdü! “Bir enayi ben miyim?”

Müge Anlı Narin cinayetiyle ilgili ateş püskürdü! “Bir enayi ben miyim?”

Müge Anlı, yayına çıkan dolandırıcılık iddiasının yöneltildiği şahsa ateş püskürdü. Bir yandan Narin cinayeti üzerine getirilen yayın yasağını hatırlatan Anlı, "Ben enayi miyim" dedi.

Müge Anlı’nın sunduğu "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programına başvuran bir çocuk annesi Esra Can, dolandırıldığını iddia etti. Olayın merkezindeki Hasan Bakır, programa avukatları ve tanıklarıyla birlikte katıldı. Yayın yasağı talebinde bulunması üzerine Müge Anlı, Türkiye’yi derinden sarsan 8 yaşındaki Narin cinayetini hatırlatarak sert bir çıkış yaptı.

narin-guran-cinayeti-sorusturmasinda-yeni-gelisme-4-kisi-gozaltina-alindi-ocj1-cover.webp

Hasan Bakır, hakkındaki suçlamalar nedeniyle Müge Anlı’dan yayının durdurulmasını talep etti. Bu isteğe karşı çıkan Müge Anlı, özellikle toplum vicdanını sarsan olaylarda ve adaletin yerini bulması adına yayın yasağının istenmesini eleştirdi. Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili daha önceki yayınlarda yaşanan benzer taleplere vurgu yapan Anlı, söz konusu davalarda adaletin önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirterek tepkisini dile getirdi.

3 MİLYON TL DOLANDIRICILIK

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında, Esra Can adlı bir kadın, kendisini dolandırdığını iddia ettiği Hasan Bakır'ın kendisinden toplamda 3 milyon TL aldığını öne sürdü. Can’ın bu açıklamalarının ardından yayına bağlanan başka kişiler de Hasan Bakır’ın duygusal ilişkiler kurarak kendilerini dolandırdığını ifade etti.

s-7bb07f461c335eeb9caab16496544cd08c6df43f.webp

TANIKLARI VE AVUKATINI YANINDA GETİRDİ

Hasan Bakır, hakkındaki iddiaları yanıtlamak üzere bugünkü yayına avukatı ve tanıklarıyla birlikte toplamda 6 kişiyle katıldı. Bakır’ın, bu kişileri getirme sebebi olarak programda kendi lehine tanıklık yapmalarını sağlamak ve ayrıca yayın yasağı kararı aldırmak istemesi öne çıktı.

NARİN OLAYINI HATIRLATTI

Bu talebe sert tepki gösteren Müge Anlı, "Burası yayın yasağı getirme yeri değil! Yayın yasağı istiyorsan mahkemeye git" diyerek yayında tepkisini dile getirdi.

s-54d8fe4067098574a83b0c3936669931a613a347.webp

Türkiye’yi sarsan 8 yaşındaki Narin cinayeti olayını hatırlatarak, bu cinayetle ilgili yayın yasağına uymayan diğer kişilere herhangi bir yaptırım uygulanmazken kendisinin yasağa uyduğunu belirtti. Anlı, "Bir enayi ben miyim? Kimse takmadı, bir ben yasağa uygun davrandım" sözleriyle bu duruma duyduğu kızgınlığı ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.