Müge Anlı'da Türkiye'yi sarsan olayın detayları şoke etti! Seri tecavüzcü çıktı

Müge Anlı'da Türkiye'yi sarsan olayın detayları şoke etti! Seri tecavüzcü çıktı

Türkiye’yi sarsan olay, Müge Anlı’nın canlı yayını sırasında ortaya çıktı.

ATV’de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan Selahattin Yalnız, Muğla'nın Ortaca ilçesinde 17 Mayıs'ta kaybolan Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir'i bulmak için programa başvurdu. Üvey kızlarının eve dönmesini isteyen Yalnız, anne Fitnat Ertekin ve zihinsel engelli abla Gizem Demir ile birlikte Müge Anlı’ya başvurdu. Aile, kızların babalarını uyku ilacı ile uyutarak evden kaçtığını ve evdeki 63 bin TL’yi yanlarında götürdüklerini iddia etti.

ekran-goruntusu-2024-06-03-134128.png

10 YIL SÜREN SKANDAL

Olay araştırıldıkça, perde arkası herkesi şoke etti. Yalnız, Fitnat Ertekin’in öz kızı Figen Tülay Bayındır’a çocukluğundan beri sahip çıktığını, ardından Bahar Demir ve zihinsel engelli ablası Gizem Demir’i de evine alarak onlara babalık yaptığını öne sürdü. Kızlarına öz kızları gibi davrandığını ve her ay kartlarına para yatırdığını iddia etti.

ekran-goruntusu-2024-06-03-134136.png

Kayıpların 15. gününde Müge Anlı ve ekibi, Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir’i buldu. Kızlar, çarpıcı gerçekleri Müge Anlı’ya anlattı. Gizli bir tanık ise kızların saldırıya uğradığı videoları ekibe ulaştırdı. Delillerle kanıtlanan cinsel istismar, Selahattin Yalnız’ın yıllardır üç kıza da cinsel istismarda bulunduğunu gösterdi. Üvey baba ise videoların sahte olduğunu ve kızların kendisine iftira attığını iddia etti.

Müge Anlı, yayında sinirlenerek "Ben 34 yıllık televizyoncuyum. Hangi görüntünün montaj olup olmadığını anlarım. Sen daha televizyonun düğmesini açmayı bilmezken ben program yapıyordum" diyerek tepki gösterdi.

ekran-goruntusu-2024-06-03-134938.pngAnne Fitnat Ertekin, eşinin 9 yıldır kızı Tülay ile evli olduğunu belirtti. Zihinsel engelli abla Gizem Demir ise üvey babayı savundu.

"SUSMAK ZORUNDA KALDIM"

Canlı yayında, anne Fitnat Ertekin ve üvey baba Selahattin Yalnız, Muğla’da tutuklanarak mahkemeye sevk edildi. Anne, "Ben her şeye şahittim, susmak zorunda kaldım" dedi.

ekran-goruntusu-2024-06-03-135319.png11 ÇOCUĞU VAR

Müge Anlı, "Selahattin mahkemede yaptıklarını inkar etmiş. Selahattin ile ilgili size bambaşka bir şey anlatacağım. Meğerse Avustralya'ya gitmiş bu. Bir sürü de çocuğu var bu adamın. Bizim saydığımız 11 tane. 3 tane mi 4 tane mi ne karısından. Gayrimeşru çocuğu var onu vermişler yurda. Dün Avustralya'dan bizi aradılar. Adama bak bir de kalkmış Avustralya'ya da gitmiş. Bizim babamız Fatih'ten Taksim’e gidemez. Avustralya’ya gitmiş bir de oraları da karıştırmış, oralardan sınır dışı edilmiş” dedi.

TUTUKLANDI

Selahattin Yalnız, mahkemede de suçlamaları reddetti. Delilleri inceleyen mahkeme, anneyi adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, üvey babayı cinsel istismar suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi. Mahkeme sonrası zihinsel engelli abla Gizem Demir, savcının talimatıyla devlet korumasına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.