Müge Anlı'dan Narin ile ilgili beklenen açıklama

Müge Anlı'dan Narin ile ilgili beklenen açıklama

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün yeni sezonuyla izleyicilerle buluştu. Anlı, Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında beklenen açıklamayı yaptı.

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün yeni sezonuyla izleyicilerle buluştu. Cinayetleri ve kayıpları çözme konusundaki başarısıyla bilinen Müge Anlı’nın, Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında konuşup konuşmayacağı merak ediliyordu. Ünlü sunucu, programında kayıp Narin hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Hafta içi her gün 10:00-13:00 saatleri arasında ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün 17. sezonuna başladı.

MÜGE ANLI’YA ‘NARİN GÜRAN’ YORUMLARI

kayip-narin-sorusturmasinda-gelisme-amca-gozaltina-alindi-3212.jpg

Programın yeni sezon tanıtımı, dün 1.8 milyon takipçisi bulunan 'mugeanliatv' adlı Instagram hesabından paylaşıldı. Tanıtım videosunun altına, 21 Ağustos’tan beri Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kayıp olan Narin Güran ile ilgili yapılan yorumlar dikkat çekti. İzleyiciler, "Açılış Narin ile olur umarım" ve "Narin'i senin bulmanı dört gözle bekliyoruz" gibi mesajlar bıraktı.

MÜGE ANLI: NARİN’İN ANNE VE BABASI STÜDYODA OLACAKTI AMA…

kayip-narin-sorusturmasinda-yeni-gelisme-gozaltindaki-amca-adliyeye-sevk-edildi-9226.jpg

Türkiye'nin dört bir yanında Narin Güran’dan gelecek haberleri yakından takip edenler, Müge Anlı'nın bu konuyu ele alıp almayacağını merak ediyordu. Anlı, yayında Narin’in durumuna dair ilk kez konuştu ve izleyicilerle önemli bilgiler paylaştı.

Ünlü sunucu Anlı, yayın öncesi ATV’de Kahvaltı Haberleri’ne konuk oldu. Anlı, Narin Güran ile ilgili sessizliğini bozdu. Açıklamasında ise şunları söyledi:

“Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.