Narin cinayetinde herkes bu 2 kişinin peşine düştü: Kameralarda o tarihler arası silinmiş

Narin cinayetinde herkes bu 2 kişinin peşine düştü: Kameralarda o tarihler arası silinmiş

Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinin faillerini bulmak için günlerdir yoğun bir çaba harcarken, olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Narin’in cenazesinin bulunduğu bölgede yer alan askeri üste bulunan kameralar, cinayet soruşturmasının seyrini değiştirecek potansiyele sahip.

728xauto-19.webpKayıtların TÜBİTAK’a gönderilmesiyle birlikte, köydeki güvenlik kameraları da merak konusu oldu. Askeri üste bulunan 360 derece dönebilme özelliğine sahip kameralar, Narin’in evi ve okulunu net bir şekilde görebiliyor.

728xauto-18.webpAyrıca, Narin’in amcasının evinde yapılan aramalarda, güvenlik kameralarının 15 günlük kayıt yapma kapasitesine sahip olduğu ancak harddiskte sadece 7 günlük görüntü bulunduğu belirlendi. 2 ile 9 Eylül tarihleri arasındaki kayıpların, özellikle 8 Eylül’de Narin’in cansız bedeninin bulunduğu gün, soruşturma için kritik öneme sahip olduğu ifade ediliyor.

1080xauto-8.webpCinayetin, gömülmesi ve izlerin yok edilmesi süreçlerinin sadece 25 dakika içinde gerçekleştirildiği ve cinayeti işleyenlerin profesyonel bir destek almadığı belirtiliyor.

1080xauto-5.webpŞu anda 12 kişi tutuklu ve olayın aydınlatılması için çalışmalar sürüyor. Narin’in okulundaki tadilat sırasında işçiler tarafından çatıya yazılan ismin müdür tarafından silinmesi ise dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.