Narin cinayetinde kamera görüntüleri ortaya çıktı! Adalet Bakanı açıkladı

Narin cinayetinde kamera görüntüleri ortaya çıktı! Adalet Bakanı açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayetine ilişkin kamera görüntüleri olduğunu açıkladı.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 18 gün sonra köyün 2 kilometre uzağındaki bir dere yatağında, üzerine taş konulmuş halde bulundu. Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Cinayetin nedeni ve failleri hakkında henüz net bir bilgiye ulaşılamadı. Ancak soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin cinayeti soruşturması ile ilgili önemli açıklama yaptı. Narin’in katillerinin en ağır cezayı alacağını söyleyen Yılmaz Tunç, soruşturma kapsamında 268 kişinin ifadesinin alındığını söyledi.

sdasdadadasdasdas-001.jpg

"KAMERA GÖRÜNTÜLERİ VAR"

Bakan Tunç olayla ilgili tespit edilen kamera görüntüleri olduğunu açıklayarak “DNA tespitleri var. Kriminal incelemeler var. HTS kayıtları var, geriye dönük kayıtlar inceleniyor. Baz çakışmaları tespit ediliyor. Bir takım tespit edilen kamera görüntüleri var. TÜBİTAK'a gönderildi. Ses ve görüntü anlamında elde edilen görüntülerle ilgili çalışma yapılıyor.” İfadelerini kullandı.

narin1234.jpg

Devamında ise Bakan Tunç şunları aktardı:

“Soruşturma gizli. Gizlilik kapsamında kamuoyuna yansımayan hususlar söz konusu. İfadelerden yola çıkılarak yorumlar, tespitler yapılabiliyor. Farklı yorumlara neden olacak yorumlardan kaçınmak gerekiyor. Narin kızımızın katilleri mutlaka bu soruşturma kapsamında tespit edilecek. Yargılama neticesinde katil veya katilleri hesap verecek. Sonuna kadar takipçisi olacağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.