Narin cinayetinde kanıtlar balkonda asılı bulundu! Görüntüler ele verdi

Narin cinayetinde kanıtlar balkonda asılı bulundu! Görüntüler ele verdi

8 yaşında katledilen Narin Güran cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin kanıtların balkonda asılı olduğu iddia edildi.

Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün süren aramaların ardından cesedine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın, baba evinde katledildiği kesinleşti. Ferit Demir, Narin’in babası Arif Güran’ın evinde 29 Ağustos’ta halıların yıkandığını gösteren görüntüleri paylaştı.

Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos’tan beri kayıp olarak aranan Narin Güran’ın, Eğertutmaz Deresi’nin altına gömüldüğü ortaya çıkmıştı. Küçük kızın cinayet zanlısı olarak tutuklanan Nevzat Bahtiyar, Narin’i, annesi ve amcasının ilişkisini gördüğü için öldürdüğünü itiraf etti. Cinayete ilişkin aralarında anne, amca ve erkek kardeşin de bulunduğu 12 kişi tutuklandı.

gzpmjizw4aazjxb.jpg

Gazeteci Ferit Demir, Narin’in baba evinde katledildiğinin kesinleştiğini duyurduktan sonra, soruşturmaya etki edebilecek yeni delillere ulaştı.

X (eski Twitter) hesabından paylaştığı görüntülerde, baba evinde halıların yıkandığı dikkat çekti. Demir, 29 Ağustos’ta bir televizyon kanalının baba Arif Güran’ın evinden yaptığı çekimlerde, balkonda yıkanmış halıların, battaniyelerin ve örtülerin asılı olduğunu vurguladı. Demir, bu görüntülerin cinayet sonrası delillerin yok edilmeye çalışıldığına dair önemli kanıtlar olabileceğini belirtti.

gzpmjgxwiaa5aqa.jpg

Demir, baba Arif Güran’ın “Evde hiçbir şey yıkanmadı” yönündeki beyanlarını hatırlatarak, "Narin nasıl katledilmiş, kanıtlar nasıl yok edilmiş işte gerçek deliler Arif Güran'ın balkonunda asılı duruyor." dedi. Bu detayların, olayın seyrini değiştirebilecek önemli bir gelişme olduğu kaydedildi.

screenshot-2024-10-07-at-14-49-14-1-xte-ferit-demir-narin-nasil-katledilmis-kanitlar-nasil-yok-edilmis-iste-gercek-deliler-arif-guranin-balkonunda-asili-duruyor-kanit-yok-diyen-bir-guruh-grubu-var-kiyafetler-halilar-yik.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.