Narin cinayetinde kritik 3 dakika ortaya çıktı: Meğer o saat yanlışmış

Narin cinayetinde kritik 3 dakika ortaya çıktı: Meğer o saat yanlışmış

Diyarbakır'da kaybolan ve cesedi bulunan Narin Güran'ın soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı.

TÜBİTAK, güvenlik kamerasının kayıtlı saatinin 3 dakika ileride olduğunu tespit etti. Bu bulgu, Narin Güran'ın son görüldüğü saat olan 15.15'in yanlış olduğunu ortaya koydu ve soruşturmanın seyrini değiştirecek nitelikte.

SORUŞTURMA DETAYLARI VE TUTUKLAMALAR

Sabah'ta yer alan habere göre, 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşıldı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Narin'in amcası Salim Güran ile birlikte toplam 12 kişi tutuklandı. Narin’i dere altına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın, Narin’in annesi ile amcası arasında bir ilişki gördüğünü söylemesi dikkat çekti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmanın ilerleyişi hakkında bilgi vererek, HTS kayıtları ile cinayet öncesi ve sonrası kimin kimle birlikte olduğunu belirlediklerini açıkladı. Ayrıca, TÜBİTAK tarafından yapılan incelemeler sonucunda güvenlik kamera görüntülerinin değerlendirildiği kaydedildi.

Tunç, soruşturmanın teknik çalışmalarının son aşamasına geldiğini ve yapılan baz çakışmalarının önemli verilere ulaştırdığını belirtti. Bakan, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Narin evladımızın katilleri yargı önünde hesap verecek" dedi. Oda oda herkesin nerede olduğu konusunda detaylı incelemelerin yapıldığını vurguladı.

Soruşturmanın gizliliği nedeniyle bazı tahminlerin yapıldığını ancak iddianamenin kamuoyuyla paylaşılmasının ardından gerçeklerin ortaya çıkacağı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.