Narin cinayetinde şok itiraf: Cesedi çuval içinde bana verdi dereye götürdüm!

Narin cinayetinde şok itiraf: Cesedi çuval içinde bana verdi  dereye götürdüm!

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili ilk itiraf geldi.

Tüm Türkiye'nin umutla beklediği Narin Güran'dan 19 gün sonra acı bir haber geldi; küçük Narin'in cansız bedeni bulundu. Soruşturma kapsamında, aralarında aile üyelerinin de olduğu 24 şüphelinin sorgusu devam ederken, şoke eden cinayet itirafı ortaya çıktı.

Cinayetle ilgili ilk itiraf, gözaltına alınan bir zanlıdan geldi. Dere kenarına aracıyla gittiği belirlenen zanlı, ifadesinde "Muhtar, cesedi çuval içinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

Bu itiraf sonrası soruşturma daha da derinleştirildi. Yapılan otopside, Narin'in bedeninden 91 numune alındığı, çuvalda sol bacağının diz kısmından kopmuş olduğu ve kemik parçalarının İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildiği öğrenildi.ekran-goruntusu-2024-09-09-112218.pngDiyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, kaybolan Narin Güran'ın kıyafetleriyle birlikte Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde, üzeri taşlarla örtülmüş şekilde bulunduğunu belirtmişti.

Zorluoğlu, "İlk bulgulara göre, Narin Güran öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konulup dere kenarına getirilmiş ve suyun içine yerleştirilmiştir. Üzeri ağaç dalları ve taşlarla kapatılmış, böylece doğal bir görüntü verilmiştir" demişti.

ekran-goruntusu-2024-09-09-111920.png

Soruşturma kapsamında, Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşi dahil olmak üzere 24 kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.