Narin cinayetinde tüm oklar ağabey Enes'e çevrildi

Narin cinayetinde tüm oklar ağabey Enes'e çevrildi

Gözaltında olan Narin'in ağabeyi Enes Güran'a dair yeni bilgiler soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Narin Güran cinayetinde katil ya da katillere ulaşma çalışmaları hız kazanıyor. İtirafçının açıklamaları sonrası baş şüpheli olarak öne çıkan amca Salim Güran, yeniden sorguya alındı. Amca Salim, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmezken, gözaltında olan Narin'in ağabeyi Enes Güran'a dair yeni bilgiler soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Enes Güran'ın gözünün altında morluk, sırtında ise tırnak izleri olduğu tespit edildi. Daha önce kolundaki ısırık izinden dolayı gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabey Güran'a dair bu yeni bulgular, olayın çözülmesinde kritik bir rol oynayabilir.

Amca Salim Güran, sorgusunda yeğeni Enes hakkında da sorulara yanıt vererek, "Yeğenimdir, son derece saygılı ve efendi bir çocuktur. Bana benzemez, kavga ettiğini ya da aşık olduğunu hiç görmedim." ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-09-10-074506.png

Ağabey Enes Güran'da tespit edilen izlerle ilgili sorulara yanıt veren amca Salim Güran, "Ben nereden bileyim? Gözündeki morluğu sordum, 'Amca, gözüme mısır kaçtı, kendimi ısırdım' dedi." şeklinde konuştu.

Daha önce kolundaki ısırık izinden dolayı gözaltına alınan Enes Güran'dan bazı örnekler alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Ancak yapılan incelemelerde, bu ısırık izinin kimden kaynaklandığı tespit edilememişti. Enes Güran, verdiği ifadesinde, kardeşinin kaybolmasına duyduğu öfke nedeniyle kendi kolunu ısırdığını söyleyerek suçlamaları reddetmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.