Narin cinayetiyle ilgili ünlü gazeteciden çarpıcı detay: "Gerçekten olağandışı"

Narin cinayetiyle ilgili ünlü gazeteciden çarpıcı detay: "Gerçekten olağandışı"

Narin cinayetiyle ilgili çarpıcı detayları ünlü gazeteci paylaştı.

Karar gazetesi yazarı Fehmi Koru, Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine dair çarpıcı detaylar paylaştı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin’in cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, aile üyeleri de dahil birçok kişi tutuklandı.FE

Cinayete ilişkin yeni detaylar gün yüzüne çıkarken, şüphelilere yönelik teknik takip kararı alındığı belirtildi. Şüphelilerin cep telefonları dinleniyor ve ortam dinlemeleri yapılıyor.

Koru, şüphelilerin ortam dinlemesine karşı müzik açarak önlem almaya çalıştığını aktardı. Gazeteci, cinayetle ilgili medyada yeterince yer bulmamasına dikkat çekerek, “Manşetlerde yok o haber, Hürriyet-Sabah hiç görmemiş, Milliyet’te iç sayfalarda unutulmuş…” ifadelerini kullandı.

Koru, olayın unutulmasının arkasında bilinmeyen bir hesap olabileceğini savunarak, “Konuya gösterilen yakın ilginin ve yargının yayın yasağına rağmen bilgilerin paylaşılmasını olağandışı buldum” dedi. Ayrıca, cinayetin bir aydan fazla sürede çözülememesini “İki günlük mesaiyle çözülebilecek bir cinayetin katilini beş hafta sonra bile bulamamak gerçekten olağandışı” şeklinde değerlendirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.