Narin Güran cinayetinde itirafçı Nevzat Bahtiyar tek değilmiş! Kimlikleri tespit edilecek

Narin Güran cinayetinde itirafçı Nevzat Bahtiyar tek değilmiş! Kimlikleri tespit edilecek

Narin Güran cinayetinde çember daralıyor. İtirafçı Nevzat B.'nin tek başına olmadığı ortaya çıktı.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin G.'nin öldürülmesine ilişkin soruşturma derinleşirken, yeni detaylar ortaya çıktı. Olay yerinde sadece itirafçı Nevzat B.'nin değil, iki kişinin daha bulunduğu tespit edildi.

Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulunan Narin G.'nin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, G. ailesinden birçok kişinin tutukluğu devam ediyor.

narin-2.webp

Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre, baz istasyonu kayıtları ve bölgedeki kamera görüntüleri incelendikçe, olay yerinde Nevzat B.'nin yalnız olmadığı, en az iki kişinin daha bulunduğu belirlendi.

Nevzat B.'nin aracının, olay günü saat 15.40 ile 16.30 arasında dere yatağı yakınında park halinde olduğu, telefon sinyalleri ve askeri üs bölgesine ait kamera kayıtlarıyla tespit edilmişti. Kırmızı renkli aracının 50 dakika boyunca bölgede olduğu görüntüler büyütülerek detaylı bir şekilde incelendi. Bu incelemelerde, sazlık alanda iki kişinin daha bulunduğu netleşti.

737-c6-d-b3-d6-f-b-48-e7-a27-b-c16-e-b0-f06-a7-e.webp

Görüntüler, kapalı mühürlü bir zarf içinde TÜBİTAK'a gönderildi. Altı kişilik uzman bir heyet tarafından yapılacak incelemeler sonucunda, olay yerinde Nevzat B.'nin yanında bulunan bu iki kişinin kimlik bilgileri tespit edilmeye çalışılacak. Bu kişilerin G. ailesi mensubu mu, yoksa Nevzat B.'nin yakınları mı olduğu henüz bilinmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.