Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Elbise, bez parça ve DNA detayı

Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Elbise, bez parça ve DNA detayı

Narin Güran'ın bulunması için süren çalışmalar, yeni ve çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için süren çalışmalar, yeni ve çarpıcı detaylarla gündeme geldi. Köy muhtarı S.G. üzerinde yoğunlaşan soruşturma, şüpheli durumları ortaya çıkardı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için başlatılan arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan köy muhtarı S.G.'nin sorgusu, olayla ilgili yeni ve çarpıcı detayları ortaya çıkardı.

DNA ÖRNEKLERİNE BAKILIYOR

Muhtar S.G.'nin, Narin'in kaybolduğu gün telefonunun neden kapalı olduğu, köyden neden hızla ayrıldığı ve aracında bulunan Narin'e ait olduğu iddia edilen DNA örnekleri, soruşturma ekipleri tarafından detaylı bir şekilde inceleniyor. Ayrıca, savcılık kararıyla muhtarın telefonuna el konularak sosyal medya hesapları, çağrı kayıtları ve mesajları detaylı bir şekilde analiz ediliyor. Yapılan incelemede, muhtarın telefonundan bazı numaraların ve mesajların silindiği tespit edildi.

narin-guran.jpg

ELBİSE VE BEZ PARÇA DETAYI

Öte yandan, Narin'i bulmak için başlatılan arama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Jandarma komandoları ve AFAD ekipleri, köy çevresindeki arazilerde ve sulama kanallarında titizlikle arama yapıyor. Bu arama çalışmaları sırasında bulunan elbise ve bez parçaları, incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi. S.G., bugün adliyeye sevk edileceği ise belirtiliyor.

Narin'in kaybolmasıyla sarsılan köyde yaşayan insanlar, evlerine güvenlik kameraları takarak tedbir almaya başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.