Narin ile ilgili şok iddia: Narin battaniyeye sarılmış, baygındı…

Narin ile ilgili şok iddia: Narin battaniyeye sarılmış, baygındı…

Narin'in kaybolmasının üzerinden tam 14 gün geçerken şok eden bir iddia ortaya atıldı. M.Ç.Ç. adlı benzin istasyonu çalışanı, Narin’in kaybolduğu gün S.G.’nin aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu iddia etti.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta Kur'an kursuna gitmek için evinden ayrıldıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin G.’nin bulunması için arama çalışmaları sürüyor. Kayıp olayının üzerinden 14 gün geçerken, Narin’in ağabeyi ve amcası gözaltına alındı.diyarbakir-kayip-narin-icin-mahallenin-c-372371-103032.jpgAmca S.G., Narin’in kaybolmasından sadece 15 dakika sonra köyden ayrıldığı ve aracında Narin’e ait DNA örneklerinin bulunması nedeniyle tutuklandı. Aracından alınan kan, kusmuk ve idrar örneklerinin Narin’e ait olduğu belirlendi. Bu süreçte sosyal medyada ortaya atılan bir iddia da tartışmalara yol açtı.

130 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Narin’in son görüntüleri, 21 Ağustos’ta saat 15:15’te güvenlik kameralarına yansıdı ve küçük kızın dört arkadaşıyla birlikte yürüdüğü, ardından evine doğru gittiği görüldü. Arama çalışmaları kapsamında, kaybolduğu saatlerde bölgede bulunan yaklaşık 150 araç sorgulanırken, toplamda 12 bin 565 araç incelendi. Ayrıca 130 kişinin ifadesine başvuruldu ve 32 bin 952 kişi kontrol edildi. Aramalarda 7 iz takip köpeği kullanılarak 11 bin dönümden fazla alan tarandı.diyarbakir-kayip-narin-icin-mahallenin-c-372372-103032.jpg

ISIRIK İZLERİ NARİN’E AİT DEĞİL

Soruşturma sırasında, Narin’in 18 yaşındaki ağabeyi E.G., kolundaki ısırık izi nedeniyle şüpheli olarak gözaltına alındı. Ancak yapılan incelemelerde ısırık izlerinin Narin’e ait olmadığı tespit edilince serbest bırakıldı.

TELEFONU 1 SAAT BOYUNCA KAPALI

Amca S.G.’nin aracında bulunan DNA örnekleri nedeniyle tutuklandığı belirtilirken, telefonunun 1 saat kapalı olması ve WhatsApp mesajlarının silinmesi üzerine çeşitli açıklamalar yapıldı. S.G., telefonunun çekmediğini ve mesajları, kardeşinin mermileri yakalandığında silmek zorunda kaldığını iddia etti.

“BATTANİYEYE SARILI VE BAYGINDI”aw278255-01.jpgSosyal medyada bir benzin istasyonu çalışanı, Narin’in kaybolduğu gün S.G.’nin aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu iddia etti. Bu iddia üzerine jandarmaya ifade veren çalışan, amcanın benzin istasyonundan yalnızca ıslak mendil aldığını söyledi. S.G. ise tüm bu iddiaları reddederek arama çalışmalarına katıldığını ve aracında Narin’i hiç taşımadığını belirtti.

M.Ç.Ç. adlı benzin istasyonu çalışanı, sosyal medyada yaptığı yorumda Narin’in kaybolduğu gün S.G.’nin aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu ileri sürdü. Çalışan ayrıca, S.G.’nin benzin istasyonunda sadece ıslak mendil aldığını ifade etti. S.G.’nin aracında bulunan idrar, kan ve kusmuk örneklerinin Narin’e ait olduğu, DNA testleriyle doğrulandı. Soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.