"Narin senin kızın mı?" Hakim'den amcaya şok soru

"Narin senin kızın mı?" Hakim'den amcaya şok soru

Dün cansız bedeni bulunan minik Narin ile ilgili yürütülen soruşturmada hakimin Narin'in tutuklu amcasına "Narin senin kızın mı" diye sorduğu iddia edildi.

Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesinin sorumlularını bulmak için soruşturmayı sürdürüyor. Otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra, gözaltında olan ailesi cenazeye katılamadığı için Narin, son yolculuğuna yalnız uğurlandı.ekran-goruntusu-2024-09-09-141526-002.pngSoruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişinin sorgusu devam ederken, bir kişi itirafta bulunarak Narin'in amcası Salim Güran’ın, küçük kızın cansız bedenini çuval içinde kendisine verdiğini ve dereye gömmesini istediğini söyledi. Ayrıca, cinayeti gizlemeye çalışan iki kişi daha gözaltına alındı.

“NARİN SENİN KIZIN MIYDI?”ekran-goruntusu-2024-09-09-111920-003.png

Narin Güran'ın cansız bedeni dün sabah saatlerinde bulundu ve tüm Türkiye bu acı haberle yasa boğuldu. Küçük bir çocuğun hayatına son verilmesi büyük üzüntü yaratırken, soruşturmayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, hakimlerin sorgulama sırasında tüm olasılıkları dikkate aldığını ve sorulan soruların birer tespit değil, sorgu amaçlı olduğunu vurguladı. Uludağ'a göre, hakim, sorgulama sırasında Narin'in amcasına "Narin senin kızın mıydı?" şeklinde bir soru yöneltti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.