Narin soruşturmasında çember daralıyor: 2,5 saatlik boşluk var. Gözaltı süresi uzatıldı

Narin soruşturmasında çember daralıyor: 2,5 saatlik boşluk var. Gözaltı süresi uzatıldı

Kayıp Narin soruşturmasında flaş detaylar ortaya çıktı. 2,5 saatlik boşluk var, gözaltı süresi uzatıldı.

Türkiye, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek umut dolu bir haberi bekliyor. Her gün yeni detayların ortaya çıktığı olayda, gelişmeler yakından izleniyor. Son olarak Narin’in abisi Enes, annesinin canlı yayındaki açıklamaları sonrasında gözaltına alınmıştı. Abisinin kolundaki ısırık izleri, soruşturmada dikkat çeken bir detay oldu. Bu izlerin Narin'e ait olup olmadığını belirlemek için Enes, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma kapsamında bu önemli detaya odaklanılıyor.

ekran-goruntusu-2024-08-29-114846.png

"ÇEMBER DARALDI"

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, dün yaptığı açıklamada Narin'in bulunmasına çok yaklaştıklarını belirtti. Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayda aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var. Kriminal ekiplerimiz olay yeri incelemesinden tutun, en ufak delillere kadar gerekli incelemeleri yaptı. 1800 komando, bölgede arama çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda çember çok daraldı, tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Derdimiz Narin'e sağ salim ulaşmak. İnşallah kısa süre içinde Narin'in müjdesini vereceğiz," dedi.

ekran-goruntusu-2024-08-29-114850.png

"2,5 SAATLİK BOŞLUK"

Gazeteci Ferit Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Narin'in kaybolduğu günle ilgili '2,5 saatlik boşluk' detayı üzerinde durdu. Demir, "Narin’in saat saat ne yaptığını ve kimlerin onu nerede gördüğünü biliyoruz. Ancak 15.15 ile 17.40 arasında 2,5 saatlik bir boşluk var. Aile, Narin’in eve girmediğini söylüyor. Bu süre zarfında Narin dışarıda ne yaptı? Yakın çevredeki evlerin hiçbirinde görülmemiş olması imkansız. Jandarmaya ifade veren 16 yaşlarındaki bir genç, Narin’i saat 18.40 civarında köy içindeki çeşme yanında gördüğünü belirtti," ifadelerini kullandı.aw276527-01.jpg"BİRKAÇ YERE ANİ BASKINLAR YAPILMIŞ"

Demir, "Narin Güran’ın kaybolmasının ardından ailesi, kızlarının kendilerini tanıyan birileri tarafından kaçırılmış olabileceğinden şüpheleniyor. Şu anda tüm olasılıklar kaçırma ihtimali üzerine yoğunlaşmış durumda. Jandarma yetkilileri de çemberin daraldığını ve ellerinde önemli bilgi ve ipuçları bulunduğunu belirtiyor.

narini-arama-calismalari-8inci-gununde-362618-100275-001.jpgAldığım bilgilere göre, Diyarbakır’da Narin için kurulan özel ekip ile Ankara Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen ekipler, dün gece birkaç yere ani baskınlar düzenledi ve Narin’e dair izler aradı. Bu gece ve yarın, olayın daha da netleşebileceğini düşünüyorum. Jandarmanın kritik bilgilere ulaştığı yönünde bazı duyumlar var, ancak bu konuda yorum yapmayacağım. Yine de Narin’in sağ olarak ailesine kavuşacağına dair umudumu koruyorum." dedi.

"SİNİRLENDİĞİNDE KENDİNİ ISIRIYOR" İDDİASIaw273567-02-001.jpgGazeteci Ferit Demir, gözaltına alınan Narin’in abisi E.’in kolundaki ısırık izleri hakkında dikkat çekici bilgiler paylaştı. Jandarma tarafından İstanbul’a götürülen E.’in kolundaki diş ve ısırık izlerinin kime ait olduğunu belirlemek için adli tıp incelemeleri sürüyor. Demir, ailenin iddialarını da aktararak, "Aile, E.’in uzun süredir agresif olduğunu ve sinirlendiğinde kendini ısırdığını iddia ediyor. Adli tıptan gelecek sonuç, Narin’in bulunması için kritik bir yol gösterici olacak," dedi.

aw274765-04-001.jpg"GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI"

Ekol TV muhabiri Burak Emek ise yayın sırasında, Narin’in abisinin gözaltına alındığını, daha sonra serbest bırakıldığını, ancak DNA sonuçlarının henüz çıkmaması nedeniyle gözaltı süresinin uzatıldığını belirtti. E.G’ın şu anda İstanbul’da gözaltında olduğunu ve kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda incelendiğini ifade etti.

aw274277-01-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.