Narin soruşturmasında flaş gelişme! Silinen bazı görüntüler geri getirildi

Narin soruşturmasında flaş gelişme! Silinen bazı görüntüler geri getirildi

Narin cinayetindeki sır perdesi aralanıyor. Ailenin mobil cihazlarındaki silinen bazı görüntüler geri getirildi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos’ta Kur’an kursuna gittikten sonra kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bir çuval içinde evinin yakınındaki derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Narin’in boğularak öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturmada aile üyeleri gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Bu kişiler arasında Narin’in annesi ve ağabeyi Enes de yer alıyor.

66cc149e1c4cda59e8e812db.webp

AMCA HALEN BAŞ ŞÜPHELİ

Cinayetle ilgili olarak Narin’in amcası Salim Güran, bir numaralı şüpheli olarak görülüyor. Ortaya atılan birçok iddia arasında, Narin’in annesiyle amcasının birlikte olduğu ve küçük kızın bu duruma şahit olduğu da yer alıyor. Bu iddiaların henüz kesinlik kazanmamış olmasına rağmen, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri de bu yönde olmuştu ve cinayeti amcanın işlediğini belirtmişti.

exyup4hzh0iiy5jflpk3mq.webp

BAZI GÖRÜNTÜLER GERİ GETİRİLDİ

Soruşturmanın son durumu hakkında bilgi veren muhabir Ferit Demir, özellikle delillerin karartılması çabalarına dikkat çekti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz günlerde TÜBİTAK’a yeni kamera kayıtlarının gönderildiğini ve inceleme yapıldığını açıklamıştı.

Demir, silinmiş olan bazı görüntülerin TÜBİTAK tarafından geri getirildiğini, bu sürecin de yeni gözaltılar ve tutuklamalara yol açabileceğini söyledi. Aynı zamanda Demir, Güran ailesinin cinayet delillerini karartmak için yoğun bir çaba içinde olduğunu ve cinayetin aydınlatılmasını engellemeye çalıştıklarını belirtti.

narin-guran-in-olum-nedeni-kesinlesti-agzindan-17830037-7924-amp.webp

Bu gelişmelerle birlikte Narin cinayeti, toplumda yakından takip edilen ve hala birçok sorunun cevapsız kaldığı bir konu olarak gündemdeki yerini koruyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.