Narin soruşturmasında yeni gelişme: 8 günlük kayıtlar silinmiş

Narin soruşturmasında yeni gelişme: 8 günlük kayıtlar silinmiş

Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada bir amcanın evindeki güvenlik kamerası kayıtlarından 8 günün silindiği ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruşturma çerçevesinde, baba Arif Güran ile anne Yüksel Güran'ın evinde bulunan halı ve bazı materyallere incelenmek üzere el konuldu.

CNN Türk'te yer alan habere göre, tutuklu bulunan 12 sanık, cinayete ilişkin suskunluğunu sürdürürken, güvenlik kamerası kayıtlarından silinen 8 gün de gündeme geldi.

Soruşturma çerçevesinde, amca Salim Güran ve Hüseyin Güran’ın evlerinde yer alan güvenlik kameralarındaki görüntüler alınmıştı.

Ancak Narin'in amcalarından birinin kamera kayıtlarında 8 günlük boşluk bulunduğu belirlendi.

Narin cinayetinde gelişme: 8 günlük kayıt silinmiş

Kayıp görüntüler içerisinde Narin'in cansız bedenin olduğu 8 Eylül'e ait kayıtlar da mevcut.

TÜBİTAK'a sevk edilen harddiskteki görüntülerin geri getirilmesi Narin'in bulunduğu gün ve öncesinde evde neler yaşandığına dair ipuçları verecek.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar ise son ifadesinde, Narin'in cansız bedenini, amca Salim Güran'ın çağırmasıyla Arif Güran'ın evinin bir odasından aldığını söylemişti.

Narin'in ailesinin evinde yer alan halılar incelenmek üzere alındı. Halılarda, Narin'in salya ya da cinayetle bağlantılı olabilecek bir DNA bulgusu ile amca Salim Güran'ın izleri aranacak.

Öte yandan, askeri üs bölgesinde yer alan kamerada, 2 kişinin dere bölgesinde olduğu tespit edilmişti, bu iki kişinin kim oldukları, tesadüfen mi yoksa olayla bağlantısı olup olmadığı da araştırma altına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.