Narin ve Sıla'nın ardından acı haber Adana'dan geldi! 8 yaşındaki erkek çocuğuna istismar

Narin ve Sıla'nın ardından acı haber Adana'dan geldi! 8 yaşındaki erkek çocuğuna istismar

Türkiye Narin ve Sıla olayının şokunu yaşarken bir istismar haberi de Adana'dan geldi. Ev sahibi kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismarda bulundu.

Adana'nın Çukurova ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 8 yaşındaki bir çocuk, ev sahibi olduğu iddia edilen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradı. Olayın ortaya çıkmasının ardından mahallede büyük bir infial yaşandı.

Olay, Mahfesığmaz Mahallesi'nde 1 Eylül tarihinde meydana geldi. Sokakta oynayan çocuk, topunu almak için üst kata çıktığı ev sahibinin evine girdi. İddiaya göre, ev sahibi çocukla yalnız kalarak cinsel istismarda bulundu. Yaşananları kimseyle paylaşamayan çocuk, 8 Eylül'de ailesine durumu anlattı.

11pydilj5e-rbfcr9bi-sg.webp

Olayı öğrenen mahalleli, büyük bir öfkeyle failin evini bastı. Linç girişiminde bulunan kalabalığı polis güçlükle dağıttı. Fail, hastanede tedavi edildikten sonra gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yanda mahalle sakinleri failin evinin etrafına sprey boya ile 'Namussuz', 'Adalet yerini bulacak', 'Daha 8 yaşında' gibi yazılar yazarak duruma tepki gösterdi.

xkm6hhhqg0gng4znfkkbvq.webp

"NARİN VE SILA'YA ÜZÜLÜRKEN, BU OLAY BAŞIMIZA GELDİ"

Çocuğun babası, yaşadıklarının ardından büyük bir şok yaşadıklarını belirterek, "Biz, olayı sonradan öğrendik. Narin ve Sıla kızımıza üzülürken, bu olay başımıza geldi. Oğlum şu an psikolojik tedavi görüyor. Eşi, kira nedeniyle anlaşmazlık yaşadığımızı söylüyormuş komşularına. Failin hak ettiği cezayı almasını istiyoruz" dedi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturmayı titizlikle sürdürüyor. Olayın tüm boyutlarıyla aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

vgglu0dvdusf3shcpkqtlq.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.