Narin'in acısı daha dinmemişken 2 yaşındaki bebek istismara uğradı

Narin'in acısı daha dinmemişken 2 yaşındaki bebek istismara uğradı

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeninin bulunması, ardından Tekirdağ'dan gelen istismar iddiaları toplumda derin üzüntü yarattı.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden Tekirdağ Malkara’da 2 yaşındaki bir bebeğin üvey babası tarafından istismara uğradığını ve bebeğin entübe edilerek hayati tehlike yaşadığını öne sürdü. Bu iddia, sosyal medyada büyük yankı uyandırarak birçok insanın vicdanını yaraladı.

Özkan, yaptığı açıklamada, "Malkara’da yaşanan bu korkunç olay sonucu 2 yaşındaki bir çocuğun entübe edildiği ve durumunun kritik olduğu bilgisini aldık. Tekirdağ’daki koordinatörlerimiz ve avukatlarımız bu olayın peşini bırakmıyor. Çok üzgün ve öfkeliyiz," dedi.

Konuyla ilgili bir diğer paylaşımında Özkan, "Bu korkunç olayla ilgili tüm ihbarları ve bilgileri avukatlarımız resmi makamlara bildiriyor. Çocuğun daha önce hastaneye geldiği iddiaları da dahil olmak üzere her ayrıntının incelenmesini talep ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da sosyal medya kullanıcıları tepkilerini paylaşmaya devam ediyor.

Sosyal medyada konu ile ilgili bazı yorumlar şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-09-10-132422.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.