Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık izlerinin kime ait olduğu ortaya çıktı!

Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık izlerinin kime ait olduğu ortaya çıktı!

Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık izlerini kime ait olduğu belli oldu. Adli Tıp sonucu çıktı.

Türkiye, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek umut dolu bir haberi bekliyor. Her gün yeni detayların ortaya çıktığı olayda, gelişmeler yakından izleniyor. Son olarak Narin’in abisi Enes, annesinin canlı yayındaki açıklamaları sonrasında gözaltına alınmıştı. Abisinin kolundaki ısırık izleri, soruşturmada dikkat çeken bir detay oldu. Bu izlerin Narin'e ait olup olmadığını belirlemek için Enes, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma kapsamında bu önemli detaya odaklanılıyor.

narini-arama-calismalari-8inci-gununde-362618-100275-removebg-preview.png

"DAKİKA DAKİKA HER ŞEY KAYDA ALINDI"

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, dün yaptığı açıklamada Narin'in bulunmasına çok yaklaştıklarını belirtti. Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayda aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var. Kriminal ekiplerimiz olay yeri incelemesinden tutun, en ufak delillere kadar gerekli incelemeleri yaptı. 1800 komando, bölgede arama çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda çember çok daraldı, tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Derdimiz Narin'e sağ salim ulaşmak. İnşallah kısa süre içinde Narin'in müjdesini vereceğiz," dedi.aw273567-02-002.jpgADLİ TIP SONUCU BELLİ OLDU

Diyarbakır'da kaybolan ve günlerdir kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Narin'in ağabeyi gözaltına alınmıştı. Ağabeyinin kolundaki ısırık izine odaklanan ekipler, iz ile ilgili tespit için ağabeyi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na göndermişti. İzin Narin'e ait olup olmadığının tespit edilmesi bekleniyordu.

Son yaşanan gelişmeye göre, Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık izlerinin Narin'e ait olmadığı tespit edildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum