Narin'in amcası Salim Güran'ın nerede tutulduğu ortaya çıktı!

Narin'in amcası Salim Güran'ın nerede tutulduğu ortaya çıktı!

8 yaşındaki Narin'in katledilmesine ilişkin soruşturmada tutuklanan Salim Güran'ın nerede tutulduğu öğrenildi.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan amca Salim Güran, yüksek güvenlikli bir hücreye alındı. Tavşantepe köyü muhtarı olan Salim Güran’ın, cezaevinde akrabalarıyla görüşmesi ve televizyon izleyerek bilgi edinmesi yasaklandı.

Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından başlatılan soruşturma sürerken, amca Salim Güran’ın daha önce T tipi cezaevinde tek kişilik bir hücrede tutulduğu, ancak güvenlik gerekçesiyle yüksek güvenlikli bir hücreye nakledildiği öğrenildi.

narinin-amcasi-salim-guran-muhtarlik-gorevinden-uzaklastirildi-1726050942.webp

Burada televizyon izleme ve aile üyeleriyle iletişim kurma imkanının olmadığı belirtildi. Salim Güran’ın tutukluluk hali, soruşturma tamamlanana kadar bu şekilde devam edecek.

ANNE VE AĞABEYDE GÜCREDE

Ayrıca anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran’ın da benzer şekilde tek kişilik hücrelerde tutulduğunu ve akrabalarıyla görüşmelerinin yasaklandığını aktardı.

Narin Güran’ın cansız bedeni, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyü yakınlarında, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şu ana kadar 12 kişi tutuklanmış, gözaltına alınan 4 kişi ise serbest bırakılmıştı.

narin-guran-cinayeti-sorusturmasinda-yeni-gelisme-4-kisi-gozaltina-alindi-ocj1-cover.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.