Narin'in amcasının ifadesi ortaya çıktı. "Sana öyle bir acı yaşatacağım ki..."

Narin'in amcasının ifadesi ortaya çıktı. "Sana öyle bir acı yaşatacağım ki..."

21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin için arama çalışmaları sürerken tutuklanan amcanın ifadesi ortaya çıktı.

Türkiye, günlerdir kayıp Narin Güran'ı bulmak için seferber olmuş durumda. 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin için arama çalışmaları devam ederken, şüpheler bir anda amcaya yöneldi. Narin'e ait izlerin aracında bulunması üzerine gözaltına alınan amca S.G.'nin, telefon kayıtlarını ve mesajlarını sildiği tespit edildi.

AMCA TUTUKLANDI

S.G., geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi ve mahkeme tarafından "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.G.'nin avukatı, ceset bulunmamasına rağmen müvekkilinin "kasten öldürme" suçlamasıyla yargılanmasının hukuka aykırı olduğunu savundu.

aw279129-01.jpgADALET BAKANI TUNÇ: "KUVVETLİ BİR ŞÜPHE VAR"

Amcanın tutuklanmasıyla ilgili soru işaretleri oluşurken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, küçük Narin'in sağ salim bulunması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirtti. Bakan Tunç, "Amcanın aracındaki DNA, Narin'in DNA'sıyla eşleşti. Bu yönde bir rapor var ve bu, kuvvetli bir şüphe oluşturuyor. Bu nedenle sulh ceza hakimliği tutuklama kararı verdi" dedi.

"SANA ÖYLE BİR ACI YAŞATACAĞIM Kİ" İDDİASI

aw279602-01.jpgAmcayla ilgili ortaya atılan bir iddia ise tüyler ürpertti. İddialara göre, amca S.G. ile Narin'in babası arasında bir husumet bulunuyordu ve S.G.'nin kardeşine "Sana ömür boyu unutamayacağın bir acı yaşatacağım" dediği öne sürüldü.

İNTİKAM CİNAYETİ Mİ?ekran-goruntusu-2024-09-03-092422.png

Bu iddialar, "Amca intikam mı aldı? Bu bir intikam cinayeti mi?" sorularını gündeme getirdi. Gazeteci Ferit Demir, Halk TV'de Ece Üner'in sorularını yanıtlarken, bu iddiaların bölgede yaygın olarak konuşulduğunu ancak kendisinin bu bilgiyi doğrulatamadığını söyledi.

AMCANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

S.G.'nin 2 Eylül'de Jandarma'ya verdiği ifadesinde, Narin'in kaybolduğunu kızının aramasıyla öğrendiğini ve olaydan önce Narin'i görmediğini iddia etti. Ayrıca, telefonunun Narin kaybolmadan önce kapalı olmasının nedenini "Tarlaların yakınında olduğum için telefonum çekmiyordu" diyerek açıkladı.ekran-goruntusu-2024-09-03-085745-001.pngKAYITLARI NEDEN SİLDİ?

S.G., telefonundaki WhatsApp mesajlarını ve görüşmelerini neden sildiği sorusuna, kardeşi Arif'in mermileri yakalandığında kendisinden yardım istediği için bu kayıtları sildiğini belirtti.

ARALARINDAKİ HUSUMET İDDİASI

S.G., kardeşi Arif Güran ile aralarında herhangi bir husumet olmadığını ve "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" gibi bir ifadeyi kullanmadığını öne sürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.