Narin'in annesinden çelişkili ifadeler! En son amcasıyla gördü

Narin'in annesinden çelişkili ifadeler! En son amcasıyla gördü

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in annesinin çelişkili ifadesi ortaya çıktı.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in annesinin ifadeleri gün yüzüne çıktı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren annenin, tutarsız beyanları dikkat çekti. Anne, Narin'i en son evin çevresinde amcası ile birlikte gördüğünü söylerken, jandarma ve polis sorgusunda önce görmediğini, ardından ise gördüğünü belirttiğini ifade etti.

Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları sürerken, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında amca S.G. tutuklandı. Amcanın tutuklanmasına, arabasından alınan bazı örnekler delil olarak gösterildi.

Amca, arabasında Narin'e ait izlerin bulunmasını "Normal, ara sıra arabaya biniyordu" şeklinde açıklamıştı. Örneklerin şoför koltuğundan alındığı ve bunların idrar, kusmuk ve kan dokusu olduğu öne sürüldü.

ANNENİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gelişmeler üzerine anne de açıklamalarda bulundu. "Erkekler o gün köyde değilmiş, ama muhtar sabah 06.30'da köyde görülmüş. Sizden biri muhtarı gördü mü?" sorusuna anne, çelişkili yanıtlar verdi.

Narin'in annesi şu ifadeleri kullandı:

"Hayır, ben muhtarı gördüm. Saatini bilmiyorum ama aşağıya inip şalterimi kapattığımda muhtar amcasıyla birlikte orada oturuyorlardı. Muhtar evinde de vardı. Tarlaya gidiyordu, o bir çiftçidir, üzeri her zaman çamurludur.

Jandarmaya da söyledim, ilk başta hatırlayamadım. Sonra dışarı çıktım, aklım yerinde olmadığını belirterek gördüğümü söyledim. Narin'i sabah 6.30'da amcasının yanında gördüm. Dinomomu açıp ardından balkonumu yıkadım."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.