Narin'in başına gelenleri birçok akrabası biliyordu! Gündemi sarsacak iddia

Narin'in başına gelenleri birçok akrabası biliyordu! Gündemi sarsacak iddia

Narin’in cansız bedenin bulunmasının ortaya atılan iddia gündemi yerinden sarsacak. Narin'i sadece alıp götüren değil birçok akrabası bildiği iddia edildi.

Günlerdir tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği Narin olayında acı haber geldi. 21 Ağustos tarihinde Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve hiçbir haber alınmayan Narin Güran’ın cansız bedeni köye 1 km uzaklıkta dere kenarında çuval içerisinde, üzeri taşla gizlenmiş vaziyette ölü olarak bulundu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran’ın cenazesinin bulunmasına ilişkin detayları paylaştı. Zorluoğlu, "8 Eylül 2024 Pazar günü, mahallenin yakınından geçen Eğertutmaz Deresi'nde yapılan aramada kayıp çocuk Narin Güran, dere kenarında çuval içerisinde, üzerini taşla gizlenmiş vaziyette ölü olarak bulunmuştur. İlk bulgulara göre Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konup dere kenarına getirildiği, burada derenin kenarında suyun içine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır. Yeniden arama çalışması kapsamında bu bölge yeniden aranmış ve ekiplerce kayıp kızımızın cenazesine ulaşılmıştır" şeklinde konuştu.

640xauto-001.webp

GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA GELDİ

Halk TV Muhabiri Ferit Demir, canlı yayında Narin’in ölümüne ilişkin konuştu. Demir, Narin’in olayını yakın akrabalarının bildiğini ve buna rağmen sustuklarını söyledi.

Fırat Demir, “Akrabaların neden sustuklarını tahmin etmek zor değil. Köyden bu olayı sadece Narin’i alıp götüren bilmiyordu birçok kişi bunu biliyordu. Ancak sustular.” dedi.

kayip-narin-guranin-amcasi-salim-guranin-sosyal-medya-hesabina-soke-eden-yorum-17254324426801-1-1024x576.jpg

Narin’in 2 buçuk saat evde zaman geçirdiğini söyleyen Fırat Demir, “Narin eve gidiyor, eve giden yolda 2 – 2,5 saat zaman geçiriyor. Narin’in evinde, amcasının evinde en az 4-5 çocuk var, birçok yetişkin var. Narin’i görmemelerinin imkanı var mı? Narin 15:15 eve gidiyor, 17:40’ta da amcasının evinde kuzenleriyle görüşüyor. Arada 2 buçuk saat zaman var. Amcasının evi bitişik, diğer amcasının evi çok yakın Narin’i orada kimsenin görmemesinin imkanı var mı?” diye konuştu.

asdasdasdasd.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.